Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Overzicht: nieuwe series en films bij de NPO

  •  
03-11-2022
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
The Kindergarten Teacher
Welke series en films zijn binnenkort te bekijken bij NPO? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Nieuwe series...
DI: Ray (zaterdag 05/11, NPO 2) Britse misdaadserie van tv-producent Jed Mercurio ( Line of Duty ), waarin rechercheur Rachita Ray (Parminder Nagra) een ‘cultureel specifieke moord’ moet proberen op te lossen. Bekijk de trailer.
The Hunters S02 (zaterdag 05/11, NPO 3) Zweedse misdaadserie waarin ex-agent Erik Bäckström (Rolf Lassgård, bekend van zijn rol als Kurt Wallander) twijfelt aan een oude zaak rond een veroordeelde moordenaar. Bekijk de trailer.
 
Nog lopende series dit weekend...
Rules of the Game (vrijdag 04/11, NPO 2) Maya probeert te ontdekken wat er tien jaar geleden met Amy en Tess is gebeurd, maar dat wordt haar niet in dank afgenomen. Sam vraagt zich af in hoeverre het haar schuld was.
The Collapse (vrijdag 04/11, NPO 3) Een kerncentrale staat op ontploffen en om een ramp te voorkomen moet een groep vrijwilligers een dam werkend krijgen. Maandag, dinsdag en woensdag volgen de laatste afleveringen.
Everything You Love (vrijdag 04/11, NPO 3)  Jonas mist Sara en begint te twijfelen aan zijn ideologie. Daarom besluit hij Sara weer op te zoeken. Sara's huisgenoot Hina herkent Jonas op een foto met extremisten. Lees de recensie.
Het Gouden Uur (zondag 06/11, NPO 3) Een winkelcentrum wordt gegijzeld door de terreur van Faysal en zijn mannen. Mardik probeert via Reza met Faysal in contact te komen en een trouwfeest wordt verstoord. Lees ons interview.
 
Films dit weekend...
The Kindergarten Teacher (vrijdag 04/11, NPO 3)  Amerikaanse dramafilm over een kleuterleidster (Maggie Gyllenhaal, die vorig jaar debuteerde als regisseur met The Lost Daughter ) die denkt dat de 5-jarige Jimmy een wonderkind is.
Loft (zaterdag 05/11, NPO 3) Nederlandse remake van een Vlaamse thriller over vijf vrienden die een gezamenlijk appartement gebruiken om in de luwte overspel te plegen, totdat ze er plots het lijk van een onbekende vrouw aantreffen.
 
Oogappels S04 (woensdag 09/11, NPO 1) Chris, Sammie en Danny zijn geslaagd. Tim solliciteert. Het samenwonen van Hans en Bob loopt niet soepel. Lodewijk moet uit huis en Lieke wil nog geen contact met Merel. Lees ons interview.
Everything You Love (donderdag 10/11, NPO 3) Sara probeert te verwerken wat er is gebeurd, terwijl ze Hina uitlegt waarom ze niet alles vertelde. Jonas wordt ondervraagd op het politiebureau. Slotstuk van de serie. Lees de recensie.
 
Nooit meer kijktips missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! Elke vrijdag de nieuwe series en films in je inbox. Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!