Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Overzicht: nieuwe series en films bij de NPO

  •  
20-10-2022
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
95 keer bekeken
  •  
Brexit: The Uncivil War
Welke series en films zijn binnenkort te bekijken bij NPO? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Foto credit: Nick Wall / HBO
Nieuwe series dit weekend...
The Gouden Uur (zondag 23/10, NPO 3) Nederlandse thrillerserie over een rechercheur met Afghaanse roots (Nasrdin Dchar) die denkt dat zijn oude jeugdvriend iets te maken heeft met een terroristische aanslag. Bekijk de trailer.
 
Nog lopende series dit weekend...
Flikken Rotterdam S06 (vrijdag 21/10, NPO 1) Arjan Visser is bezig coke te importeren, maar zijn financiële tegoeden zijn bevroren na de dood van notaris Zeilstra. Daarom ziet hij zich genoodzaakt de hulp in te roepen van Koshi.
Time (vrijdag 21/10, NPO 2) Na de dood van zijn vader, die een belangrijke rol speelde in zijn leven, maakt Mark de balans op. Mark lijkt zijn plek te hebben gevonden en tot rust te zijn gekomen. Finale van de serie. Lees de recensie.
Silent Witness S24 (zaterdag 22/10, NPO 2) Nikki en Jack onderzoeken de moord op een veelbelovende bokser. Jack neemt zijn net uit de gevangenis gekomen broer in huis en dat zorgt voor complicaties. Dubbele aflevering.
Agent Hamilton S02 (zaterdag 22/10, NPO 3) Een Zweedse accountant die werkt voor een Poolse oliemaatschappij laat informatie lekken. Vervolgens wordt er een aanslag op hem gepleegd. Dubbele aflevering. Lees de recensie.
 
Films dit weekend...
Brexit: The Uncivil War (vrijdag 21/10, NPO 2) Britse dramafilm over politiek strateeg Dominic Cummings (Benedict Cumberbatch) die met een campagne de Britse kiezer ervan overtuigde om de Europese Unie te verlaten.
Mid90s (vrijdag 21/10, NPO 3) Komische coming-of-age-film waarmee acteur Jonah Hill zijn debuut maakte regisseur. De 13-jarige Stevie uit L.A. raakt in de jaren negentig bevriend met een groepje skaters. Lees de recensie.
Nacht van de Filmacademie (zaterdag 22/10, NPO 3) Vanaf elf uur 's avonds zie je een aantal korte films van de Filmacademie: De Hemelse Bloem , Louder, so I can hear you , Jongen van hout , Filho , Swans Reflecting Elephants.
 
Oogappels S04 (woensdag 26/10, NPO 1) Nina worstelt met haar thuissituatie en Tim klust in Liekes kamer. Fabie datet met Willem, Tim wielrent, Lodewijk verdwaalt, en Hansje bezoekt de rechtszaak van Maarten. Lees ons interview.
Everything You Love (donderdag 27/10, NPO 3) De relatie tussen Jonas en Sara is klaar. Jonas neemt ontslag en gaat op pad met wat vrienden van internet. Het maken van de propagandafoto's loopt anders dan verwacht. Lees de recensie.
 
Nooit meer kijktips missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! Elke vrijdag de nieuwe series en films in je inbox. Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!