Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Overzicht: nieuwe series en films bij de NPO

  •  
29-09-2022
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
77 keer bekeken
  •  
Queen of Hearts
Welke series en films zijn binnenkort te bekijken bij NPO? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Foto credit: Rolf Konow
Nieuwe series dit weekend...
Time (vrijdag 30/09, NPO 2)  Brits gevangenisdrama van de maker van Cracker. Een door schuldgevoel geplaagde man (Sean Bean) moet in de gevangenis beschermd worden door een bewaker (Stephen Graham). Lees de recensie.
 
Nog lopende series dit weekend...
Flikken Rotterdam S06 (vrijdag 30/09, NPO 1) De moord op twee jonge vrouwen leidt naar een dumping van drugsafval, tot grote tevredenheid van de private bewoner van het eiland in het natuurgebied waar deze dumping plaatsvindt.
Rampvlucht (vrijdag 30/09, NPO 2) Asha komt steeds meer zieke huisdieren tegen in de Bijlmer. Vincent denkt dat de regering dingen verborgen houdt. Pierre onderzoekt de verhalen over de 'mannen in witte pakken'. Lees ons interview.
Irvine Welsh's Crime (zaterdag 01/10, NPO 2) Een politicus die vermoedelijk in nauw contact stond met de hoofdverdachte wordt verhoord. Lennox wordt geplaagd door een oud trauma en laat zich steeds meer gaan. Dubbele aflevering.
Face to Face S02 (zaterdag 01/10, NPO 3) Susanne weet de prostituee Sapphire op te sporen, maar die is niet van plan haar iets te vertellen. Ze zal haar vertrouwen moeten zien te winnen om dichter bij John te komen. Lees de recensie.
Rampvlucht (zondag 02/10, NPO 1) Nu steeds meer mensen in de Bijlmer ziek worden, slaan Asha, Vincent en Pierre de handen ineen. Via politicus Rob van Gijzel stuiten ze op een klokkenluider met een schokkend verhaal. Lees ons interview.
Sihame (zondag 02/10, NPO 3) Sihame probeert uit alle macht uit handen te blijven van Anouar en de jongens. Chupa vreest dat zijn leven in groot gevaar is, maar Anouar zelf lijkt echter totaal niet bang voor Sihame. Lees ons interview.
 
Films dit weekend...
Nothing Personal (vrijdag 30/09, NPO 2) Dramafilm waarin een jonge vrouw (Lotte Verbeek, bekend van de tv-serie The Borgias , in haar filmdebuut) in een afgezonderd kustgebied van Ierland op zoek gaat naar zichzelf.
La Grand Bain (vrijdag 30/09, NPO 3) Tragikomische film uit Frankrijk waarin een man die last heeft van een depressie zich aansluit bij een groepje synchroon-zwemmers in de hoop dat zijn leven weer wat betekenis krijgt.
De Zitting (zaterdag 01/10, NPO 3)  Dramafilm waarin een politicus (Jacob Derwig uit Klem ) onze nieuwe premier lijkt te gaan worden, maar door een schrijfster (Kim van Kooten) wordt beschuldigd van verkrachting.
Queen of Hearts (zaterdag 01/10, NPO 3) Deense dramafilm waarin een succesvolle advocate (Trine Dyrholm, nu ook te zien in Face to Face ) alles op het spel zet als ze een affaire begint met haar veel jongere stiefzoon.
 
Rampvlucht (dinsdag 04/10, NPO 1) Er wordt een allerlaatste poging gedaan om het medische onderzoek te laten goedkeuren. Ruim zes jaar na de ramp lijkt er dan toch eindelijk een parlementaire enquête te komen. Lees ons interview.
Oogappels S04 (woensdag 05/10, NPO 1) Het wordt serieus tussen Merel en Maarten. Erik en Hannah worstelen met haar kinderwens. Fabie en Carola clashen en op het openingsfeest arriveert een onverwachte gast. Lees ons interview.
Everything You Love (donderdag 06/10, NPO 3) Jonas wil Sara terugzien en helpt haar met verhuizen. Sara heeft ruzie met haar vriendinnen, maar tussen haar en Jonas klikt het steeds beter, totdat Jonas plots gebeld wordt. Lees de recensie.
 
Nooit meer kijktips missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! Elke vrijdag de nieuwe series en films in je inbox. Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!