Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Overzicht: nieuwe series en films bij de NPO

  •  
08-09-2022
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
61 keer bekeken
  •  
Tully
Welke series en films zijn binnenkort te bekijken bij NPO? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Nog lopende series dit weekend...
Flikken Rotterdam S06 (vrijdag 09/09, NPO 1) Spin-off van Flikken Maastricht over de politie in Rotterdam. De strijd van milieuactivisten tegen een databedrijf leidt tot moord en doodslag, en het onderzoek krijgt een verrassende wending.
Hotel Portofino (vrijdag 09/09, NPO 2) Constance trekt de aandacht van Lucian maar ziet meer dan haar lief is. Danioni geeft de compromitterende brieven aan Cecil en een verdwijning zet het hele hotel in rep en roer. Lees de recensie.
Vera S11 (zaterdag 10/09, NPO 2) Er wordt een lijk gevonden in een uitgebrande auto in een steengroeve. Vera wordt bij de zaak betrokken en men ontdekt dat het slachtoffer een lokale huisarts met de naam Lucy Jo is. Lees de recensie.
The Tourist (zaterdag 10/09, NPO 3) De man ontdekt meer over wie hij is, maar weet nog altijd niet wie het op hem gemunt heeft. Als de boel uit de hand loopt, neemt hij drastische maatregelen. Dubbele aflevering. Lees de recensie.
Sihame (zondag 11/09, NPO 3) Sihame dwingt Flesje te vertellen over wat de website Keches de Luxe inhoudt. De jongens hebben stress en anderhalf jaar eerder zien we hoe Sihame en Anouar verliefd op elkaar zijn. Lees ons interview.
 
Films dit weekend...
Tully (vrijdag 09/09, NPO 3)  Drama van Jason Reitman en Diablo Cody (die eerder Juno maakten) waarin Charlize Theron bijna bezwijkt onder het moederschap, maar gelukkig hulp krijgt van haar nieuwe oppas Mackenzie Davis.
Herman vermoordt mensen (zaterdag 10/09, NPO 3) Telefilm waarin een alcoholist (Aus Greidanus) maar geen professionele hulp krijgt, en daarom een lokale crimineel vermoordt in de hoop zo in de gevangenis te komen.
Aanmodderfakker (zaterdag 10/09, NPO 3) Komische dramafilm van de makers van De Ontmaagding van Eva van End , waarin de 32-jarige nietsnut Thijs (Gijs Naber) in de ban raak van de 16-jarige streber Lisa (Roos Wiltink).
 
Nog lopende series na het weekend...
Dertigers S03 (maandag 12/09, NPO 3) Op de trouwdag van Alex en Elias besluit Babs om Saar eens flink de waarheid te vertellen. Saar pikt dit niet en Alex spoort Pieter aan om zijn hart te volgen, met alle gevolgen van dien.
Oogappels S04 (woensdag 14/09, NPO 1) Erik en Hannah worden steeds serieuzer. Max krijgt slecht nieuw over zijn blessure, Merel en Maarten werken samen en tussen Lieke en Merel gaat het weer mis.  lees ons interview.
 
Nooit meer kijktips missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! Elke vrijdag de nieuwe series en films in je inbox. Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!