Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Overzicht: nieuwe series en films bij de NPO

  •  
01-09-2022
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
Rain Man
Welke series en films zijn binnenkort te bekijken bij NPO? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Nieuwe series dit weekend...
The Tourist (zaterdag 03/09, NPO 3) Britse thrillerserie waarin een onbekende man (Jamie Dornan) met geheugenverlies wakker wordt in een Australisch ziekenhuis, waarna blijkt dat hij in groot gevaar verkeert. Lees de recensie.
 
Nog lopende series dit weekend...
Flikken Rotterdam S06 (vrijdag 02/09, NPO 1) Spin-off van Flikken Maastricht over de politie in Rotterdam. Koshi komt in beeld bij Noucha en Stan na een aanslag die werd gepleegd op een hulpverlener uit het tehuis waar ze verblijft.
Hotel Portofino (vrijdag 02/09, NPO 2) Na een brute aanval zit de schrik er bij Bella goed in: ze voelt de dreiging van Danioni en zijn fascisten. Terwijl de jonge gasten zich vermaken, zoeken Lucian en Anish gevaar op. Lees de recensie.
Vera S11 (zaterdag 03/09, NPO 2) Een populaire lerares wordt dood gevonden aan de voet van een klif. Er schuilen vreselijke geheimen in haar familie en zoals gebruikelijk hebben de kinderen het het zwaarst te verduren. Lees de recensie.
 
Films dit weekend...
Rain Man (vrijdag 02/09, NPO 2) Komische dramafilm waarin de arrogante Charlie (Tom Cruise) ontdekt dat zijn overleden vader alles heeft nagelaten aan zijn voor hem onbekende andere zoon Raymond (Dustin Hoffman).
The Girl in the Fog (vrijdag 02/09, NPO 3) Italiaanse misdaadfilm waarin rechercheur Vogel (Toni Servillo uit The Great Beauty ) afreist naar een alpendorp om de vermissing van een tienermeisje te onderzoeken. Lees de recensie.
Marionette (zaterdag 03/09, NPO 3) Thrillerfilm over een kinderpsychiater (Thekla Reuten) die na een tragedie naar Schotland verhuist, waar ze een mysterieus jongetje ontmoet die claimt haar toekomst  te kunnen bepalen.
De Dominee (zaterdag 03/09, NPO 3) Nederlandse misdaadfilm over de opkomst en ondergang van de op Klaas Bruinsma gebaseerde topcrimineel Klaas Donkers (Peter Paul Muller). Ook met Chantal Janzen en Frank Lammers.
 
Nieuwe series na het weekend...
Oogappels S04 (woensdag 07/09, NPO 1) Nederlandse dramaserie waarin vier gezinnen worstelen met de opvoeding van hun kinderen, van wie er nu ook een aantal richting de postpuberteit gaat. Bekijk de trailer en lees ons interview.
 
Nog lopende series na het weekend...
Dertigers S03 (maandag 05/09, NPO 3) Saar biecht haar geheim op aan Alex, die vindt dat ze Pieter niet mag laten gaan. Saar gaat vervolgens bij Pieter. Daarnaast wordt het eindelijk duidelijk wie nu precies de scharrel van Bart is.
 
Nooit meer kijktips missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! Elke vrijdag de nieuwe series en films in je inbox. Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!