Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Overzicht: nieuwe series en films bij de NPO

  •  
18-08-2022
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
Magic Mike
Welke series en films zijn binnenkort te bekijken bij NPO? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Nieuwe series dit weekend...
Hotel Portofino (vrijdag 19/08, NPO 2) Historische dramaserie over een welgestelde vrouw (Natascha McElhone) die in de jaren twintig een hotel runt aan de Italiaanse Riviera, waar ze veeleisende gasten ontvangt. Lees de recensie.
 
Nog lopende series dit weekend...
Silent Witness S24 (vrijdag 19/08, NPO 1) Het team weet dat Laura naar een woonhuis ging, maar heeft moeite om de lichamen in de tuin te identificeren. Meredith verdenkt een oud-collega en Cara wordt kwaad om Ryan.
Grantchester S06 (zaterdag 20/08, NPO 2) Geordie ziet zich gedwongen om een oude vriend te helpen, maar raakt in de knoop met zijn geweten. Wil vecht voor zijn baan, maar ziet ook dat Geordie hem hard nodig heeft.
Vera (zaterdag 20/08, NPO 3) In een bosgebied wordt Angela Konen, een begeleidster voor ex-verslaafden, dood gevonden. Vera moet nu onderzoeken of haar dood te maken heeft met haar patiënten of met haar privéleven.
 
Films dit weekend...
Murder by Death (vrijdag 19/08, NPO 2)  Komische variant op de whodunit, waarin een excentrieke miljonair (schrijver Truman Capote) vijf beroemde detectives (gebaseerd op bekende personages) uitnodigt om een moord op te lossen.
Magic Mike (vrijdag 19/08, NPO 3)  Komische dramafilm van Steven Soderbergh waarin stripper 'Magic' Mike Lane (Channing Tatum) een jonge collega onder zijn hoede neemt. Met bijrollen voor Matthew McConaughey en Matt Bomer.
Dorsvloer vol confetti (zaterdag 20/08, NPO 3) Nederlandse dramafilm over de jonge Katelijn, die in de jaren tachtig opgroeit in een streng gelovig boerengezin in Zeeland, waar ze middels het lezen van verhalen aan de realiteit ontsnapt.
Gräns (zondag 21/08, NPO 2) Zweedse fantasyfilm gebaseerd op een verhaal van de schrijver van Let the Right One In , over een 'onconventioneel' uitziende vrouw die met haar uitzonderlijke reukvermogen de douane helpt. Lees de recensie.
 
Nog lopende series na het weekend...
Dertigers S03 (maandag 22/08, NPO 3) Bart is razend wanneer hij Mike aantreft als hij weer thuiskomt. Hij wil dat Lot vertrekt. Door de vechtpartij begint Alex te twijfelen of een kinderwens eigenlijk wel een goed idee is.
Exit S02 (donderdag 25/08, NPO 3) Celine gaat ten rade bij een oude vriendin. Adam negeert zijn contactverbod en Hermine zoekt nu een andere manier om van hem af te komen. Henrik doet Magdalena aan aanbod.
 
Nooit meer kijktips missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! Elke vrijdag de nieuwe series en films in je inbox. Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!