Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Overzicht: nieuwe series en films bij de NPO

  •  
04-08-2022
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
Anne+ de film
Welke series en films zijn binnenkort te bekijken bij NPO? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Nog lopende series dit weekend...
Silent Witness S24 (vrijdag 05/08, NPO 1) Het team onderzoekt een nieuwe dood en de theorie van Nikki staat op losse schroeven. Kan ze stoppen zich te focussen op Scott en de werkelijke dader vinden? Lees de recensie.
De Geniale Vriendin S03 (vrijdag 05/08, NPO 2) Elena beseft opnieuw hoe treurig haar huwelijk is wanneer Nino plots voor de deur staat. Hij moedigt haar aan weer te gaan schrijven en niet enkel het huishouden te doen.
Grantchester S06 (zaterdag 06/08, NPO 2) Leonards vervanger arriveert, maar wordt niet echt hartelijk ontvangen. Na de dood van een student blijken lang niet alle jonge activisten op de universiteit vredelievend te zijn.
Annika (zaterdag 06/08, NPO 2) Dubbele aflevering: in de eerste wordt het lijk van een projectontwikkelaar gevonden op zijn boot en in de grote finale neemt een moordzaak rond een jonge vrouw een griezelige wending.
 
Films dit weekend...
Fiddler on the Roof (vrijdag 05/08, NPO 2) Norman Jewison ( Moonstruck ) verfilmde de musical over een Poolse melkboer in het oude Rusland en zijn uit te huwelijken dochters die zo hun eigen romantische idealen hebben.
Été 85 (vrijdag 05/08, NPO 3) Frans-Belgische dramafilm van François Ozon ( Swimming Pool ) waarin Alexis in de zomer van 1985 een romance beleeft met een oudere tiener die hem redt van een verdrinkingsdood. Bekijk de trailer.
Anne+ (zaterdag 06/08, NPO 3) Filmvervolg op de serie over een lesbische twintiger (Hanna van Vliet) in Amsterdam. In de film staat Anne onder druk om haar roman af te maken en is ze van plan om naar Montreal te verhuizen.
De Beentjes van Sint-Hildegard (zondag 07/08, NPO 1)  Tragikomische film over een veearts (cabaretier Herman Finkers) die doet alsof hij alzheimer heeft om van zijn vrouw (Johanna ter Steege) verlost te worden. Lees de recensie.
 
Nog lopende series na het weekend...
Exit S02 (donderdag 11/08, NPO 3) Henrik is bang voor de dood en neemt zijn leven onder de loep. Celine lucht haar hart bij Hermine, die zich per se van Adam los wil maken, en Jeppe wil het contact tussen zijn ouders herstellen.
Nooit meer kijktips missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! Elke vrijdag de nieuwe series en films in je inbox. Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!