Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Overzicht: nieuwe series en films bij de NPO

  •  
28-07-2022
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
Dead Ringers
Welke series en films zijn binnenkort te bekijken bij NPO? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Nieuwe series dit weekend...
Silent Witness S24 (vrijdag 29/07, NPO 1) Britse dramaserie waarin Emilia Fox als dr. Nikki Alexander misdrijven onderzoekt. In de première wordt er na een gevangenisrel een lijk in een vriezer gevonden. Lees de recensie.
 
Nog lopende series dit weekend...
De Geniale Vriendin S03 (vrijdag 29/07, NPO 2) Elena schrikt als ze hoort dat haar zus een relatie heeft met Marcello Solara en zoekt haar op in Napels. Lila heeft een nieuwe en goedbetaalde baan bij het bedrijf van Michele.
Grantchester S06 (zaterdag 30/07, NPO 2) Bisschop Gray heeft een onaangename boodschap voor Leonard, tot ontsteltenis van Will. Er wordt een bankoverval gemeld en Will en Geordie gaan meteen op onderzoekt uit.
Annika (zaterdag 30/07, NPO 2) Dubbele aflevering: in de eerste wordt het lijk van een wetenschapper aangetroffen in Lake Katrine en de tweede draait om de moord op een schrijfster die veel vijanden had. Lees de recensie.
Beck S09 (zaterdag 30/07, NPO 3) Het team komt in actie wanneer er in het bos een lijk wordt gevonden langs een joggingsroute. Josef heeft ondertussen een oude vlam ontmoet op een schoolreünie. Lees de recensie.
Jos (zondag 31/07, NPO 3) De druk bij Jos loopt steeds hoger op. En dat komt onder meer door de verhuizing van Rianne en Esther, de dagvaarding van Ineke, het vertrek van Claire en het werk dat aan hem blijft trekken.
 
Films dit weekend...
Tootsie (vrijdag 29/07, NPO 2) Komische film van Sydney Pollack ( Out of Africa ) over een lastige acteur (Dustin Hoffman) die zich voordoet als vrouw om een rol in een soap te bemachtigen. Jessica Lange won een Oscar voor haar bijrol.
Ellis in Glamourland (vrijdag 29/07, NPO 3) Filmkomedie waarin het moeizame leven van Ellis (Linda de Mol) een nieuwe wending neemt wanneer ze bij Susan (Joan Collins uit Dynasty ) de cursus 'hoe versier ik een miljonair' mag volgen.
Dames 4 (zaterdag 30/07, NPO 3) Televisiefilm waarin Wyne (Hannah van Lunteren) een voetbalteam opricht om haar connectie met haar meer volwassen vriendin Nanda (Jennifer Hoffman) te sterken. Ook Ryanne van Dorst is te zien.
Dead Ringers (zondag 31/07, NPO 2) Psychologische thriller waarin een twee identieke broers (Jeremy Irons) vrouwen delen, totdat een van hen verliefd wordt. De maker van Normal People werkt nu aan een Dead Ringers -televiseserie.
 
Nog lopende series na het weekend...
Exit S02 (donderdag 04/08, NPO 3) Hermine heeft haar baby verloren en begint nu een wraakactie voor te bereiden. De mannen maken zich klaar voor hun handel met voorkennis en William probeert Pim weer terug te krijgen.
Nooit meer kijktips missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! Elke vrijdag de nieuwe series en films in je inbox. Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!