Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Overzicht: nieuwe series en films bij de NPO

  •  
21-07-2022
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
Philadelphia
Welke series en films zijn binnenkort te bekijken bij NPO? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Foto credit: TriStar Pictures/Courtesy Everett
Nieuwe series dit weekend...
Annika (zaterdag 23/07, NPO 2) Britse misdaadserie over een rechercheur (Nicola Walker uit Unforgotten ) die werkt bij het marinekorps in Glasgow. Haar eerste zaak betreft een moord gepleegd met een harpoen. Bekijk de trailer.
 
Nog lopende series dit weekend...
De Geniale Vriendin S03 (vrijdag 22/07, NPO 2) Elena krijgt steeds meer interesse in feminisme, wat leidt tot de nodige discussies met Pietro. Wanneer Pasquale en Nadia bij haar langskomen wordt het er niet gezelliger op.
Grantchester S06 (zaterdag 23/07, NPO 2) Nadat een Amerikaanse militair onder zeer verdachte omstandigheden overlijdt is het voor Will en Geordie gedaan met de rust. Leonard kampt na de aanklacht met een depressie.
Jos (zondag 24/07, NPO 3) Jos heeft veel op zijn bord: een rouwende Rianne en Esther trekken bij hem in en tot overmaat van ramp daagt Ineke hem voor de rechter om de volledige voogdij over Maxime en Claire te krijgen.
 
Films dit weekend...
L'amant double (vrijdag 22/07, NPO 2) Romantische thriller van François Ozon ( Été 85 ) over een jonge vrouw (Marine Vacth) die ontdekt dat de geliefde waarmee ze is gaan samenwonen bepaalde dingen voor haar verborgen houdt.
Helium (vrijdag 22/07, NPO 3) Misdaaddrama over een topcrimineel (Hans Dagelet) die noodgedwongen moet onderduiken in een vakantiepark op Texel. Door het isolement begint hij ineens heel anders tegen het leven aan te kijken.
Philadelphia (zondag 24/07, NPO 3) Dramafilm van Jonathan Demme ( The Silence of the Lambs ) over een met hiv besmette man ( Tom Hanks ) die met een advocaat ( Denzel Washington ) zijn oud-werkgever voor het gerecht sleept.
 
Nieuwe series na het weekend...
Exit S02 (donderdag 28/07, NPO 3) Noorse tragikomedie over vier vrienden die werkzaam zijn in de financiële sector van Stockholm: door al het geld dat ze verdienen houden ze er een decadente levensstijl op na. Lees hier meer.
 
Nooit meer kijktips missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! Elke vrijdag de nieuwe series en films in je inbox. Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!