Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Overzicht: nieuwe series en films bij de NPO

  •  
07-07-2022
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Borg/McEnroe
Volop vrouwenvoetbal bij de NPO dit weekend en daardoor wat minder plaats voor films en series.
Nog lopende series dit weekend...
Grantchester S06 (zaterdag 09/07, NPO 2) Will raakt betrokken bij een familiegeschil wanneer een man beweert dat een adoptiebureau zijn kind heeft afgepakt. Leonard krijgt ondertussen een onheilspellende brief onder ogen.
The Sommerdahl Murders S03 (zaterdag 09/07, NPO 3) Nancy Brinck, voorzitter van de Kamer van Koophandel, wordt dood gevonden in haar auto en Dan en Flemming moeten toch weer samenwerken om de zaak op te lossen.
 
Films dit weekend...
Borg/McEnroe (vrijdag 08/07, NPO 3) Biografische sportfilm over de intense rivaliteit tussen tennissers Björn Borg (Sverrir Gudnason) en John McEnroe (Shia LaBeouf), die in de singles-finale bij de mannen op Wimbeldon in 1980 een kookpunt bereikt.
 
Nog lopende series na het weekend...
Ten minste houdbaar tot (donderdag 14/07, NPO 1) Anna raakt in paniek wanneer blijkt dat Mia liever bij haar vriendinnen is dan thuis en vroegtijdig op kamers wil. Paul wil er na zijn escapades alles aan doen om het nest te versterken.
 
Nooit meer kijktips missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! Elke vrijdag de nieuwe series en films in je inbox. Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!