Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Overzicht: nieuwe series en films bij de NPO

  •  
09-06-2022
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
57 keer bekeken
  •  
The Big Sick
Welke series en films zijn binnenkort te bekijken bij NPO? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Nieuwe series dit weekend...
Deadwater Fell (zondag 12/06, NPO 2) Brits misdaaddrama van de bedenker van Grantchester. David Tennant ( Broadchurch ) speelt een ontrouwe echtgenoot wiens gezin omkomt bij een huisbrand. Lees de recensie.
 
Nog lopende series dit weekend...
Tweede Hans (vrijdag 10/06, NPO 1) Het loopt niet meer zo lekker tussen Marleen en Hans: Marleen heeft het druk met werk en Hans heeft het druk met het koor. Marleen begint haar man zelfs een beetje te wantrouwen.
No Return (vrijdag 10/06, NPO 2) Kathy probeert haar zoon Noah te helpen, maar hun advocaat is daar niet bepaald van onder de indruk. Ze moeten nu gaan beslissen of ze een schikking accepteren of niet. Lees de recensie.
Trigger Point (zaterdag 11/06, NPO 2) Na een tragedie drinken Lana en haar collega's hun zorgen weg. Dan komen ze op het spoor van een verlaten fabriek, die gebruikt zou worden om bommen in te maken. Lees de recensie.
Sophie Cross (zaterdag 11/06, NPO 3) Een privédetective wordt in zijn huis vermoord en het misdrijf lijkt verband te houden met een eerdere moordzaak. Sophie en Amira zien iets opvallends in het dossier. Lees de recensie.
Jos (zondag 12/06, NPO 3) Jos heeft groots uitje voor de familie weten te organiseren. Wel een klein probleem: hij is helemaal vergeten om zijn dochters Claire en Maxime te informeren over de komst van zijn vriendin Esther.
Tropenjaren (zondag 12/06, NPO 3) Als Stella's favoriete pop sneuvelt, moeten Rosa en Jelle heel snel een exacte kopie zien te vinden. Bregje krijgt ruzie met een stadswacht en Steve's opvoedkunsten worden op de proef gesteld.
 
Films dit weekend...
Viceroy's House (vrijdag 10/06, NPO 2) Historische dramafilm met Hugh Bonneville ( Downton Abbey ) als gouverneur-generaal in Brits-Indië, die nu de overgang naar de onafhankelijkheid van het land in goede banen moet leiden.
The Big Sick (vrijdag 10/06, NPO 3) Romkom waarin een komiek (Kumail Nanjiani) een romance beleeft met Emily (Zoe Kazan) en nadat zij ziek wordt veel tijd doorbrengt met haar ouders (Holly Hunter en Ray Romano). Lees de recensie.
Verliefd op Ibiza (zaterdag 11/06, NPO 3) Komische film van de regisseur van Costa! en Volle maan. We volgen vier verhalen van Nederlanders op het Spaanse eiland Ibiza, die uiteindelijk kruisen tijdens een optreden van Armin van Buuren.
 
Nieuwe series na het weekend...
De Geniale Vriendin S03 (donderdag 16/06, NPO Plus) Drama over de vriendschap tussen twee vriendinnen uit een volksbuurt in Napels. Elena is nu een schrijfster en Lila is inmiddels werkzaam in een worstfabriek. Lees de recensie.
The Sommerdahl Murders S03 (donderdag 16/06, NPO Plus) Deense misdaadserie over rechercheur Dan Sommerdahl (Peter Mygind) die misdaden oplost in een kustplaatsje, terwijl zijn ex aanpapt met zijn collega. Bekijk de trailer.
 
Nog lopende series na het weekend...
Sort Of (donderdag 16/06, NPO 3) Sabi is op een huisfeest van 7ven en probeert het oppasgezin een avondje los te laten. Er volgt een onverwachte wending als Paul wordt gebeld door de dronken minnaar van zijn vrouw. Lees de recensie.
Ten minste houdbaar tot (donderdag 16/06, NPO 1) Anna en Paul gaan een weekend weg voor een bedrijfsborrel ter ere van de promotie van Paul. Anna is daarbij in de veronderstelling dat ze er een heuse 'mini-vakantie' van gaan maken.
 
Nooit meer kijktips missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! Elke vrijdag de nieuwe series en films in je inbox. Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!