Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Overzicht: nieuwe series en films bij de NPO

  •  
02-06-2022
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
68 keer bekeken
  •  
De Veroordeling
Welke series en films zijn binnenkort te bekijken bij NPO? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Foto credit: Bind / September Film
Nieuwe series dit weekend...
Trigger Point (zaterdag 04/06, NPO 2) Misdaadserie geproduceerd door de bedenker van Line of Duty , waarin een ex-militair (Vicky McClure) bommen onschadelijk maakt voor de politie. Ook op NPO Plus. Lees de recensie.
 
Nog lopende series dit weekend...
Tweede Hans (vrijdag 03/06, NPO 1) Bob is nog steeds niet enthousiast over de ideeen die Hans heeft voor het koor. En als het koor dan ook nog eens besluit te stemmen over Bobs solo in My Bonny, voelt hij zich zwaar beledigd.
No Return (vrijdag 03/06, NPO 2) Als de dag van Noahs hoorzitting aanbreekt, is alle hoop gevestigd op zijn nieuwe advocaat. Wanneer Noah in de gevangenis met iemand bevriend raakt, ontstaat er gevaar. Lees de recensie.
Unforgotten S04 (zaterdag 28/05, NPO 2) Cassie en Sunny duiken in een dertig jaar oude moord. Als het oorspronkelijke onderzoek losse eindjes blijkt te hebben, weten ze dat ze op het goede spoor zitten. Lees de recensie.
Sophie Cross (zaterdag 04/06, NPO 3) Het team onderzoekt de moord op een docent. Sophie zit in therapie vanwege een aanslag op haar leven maar wil daarmee stoppen, wat leidt tot frictie met haar man. Lees de recensie.
The Investigation (zondag 05/06, NPO 2) De verdachte heeft afwijkende verklaringen afgelegd, maar kan bij gerede twijfel nog wel vrijgesproken worden. Rechercheur Porse neemt al het bewijs nog eens door. Lees de recensie.
Jos (zondag 05/06, NPO 3) Jos heeft een eerste date met Esther, maar het wordt niet het romantische afspraakje waar ze op hadden gehoopt. Hun nog prille liefde lijkt niet bestand tegen de sociale omstandigheden van Jos.
Tropenjaren (zondag 05/06, NPO 3) Rosa neemt de dochter van de baas aan als oppas om indruk op hem te maken. Jelle heeft zijn twijfels, maar is na een ontmoeting al snel om. Steve baalt ervan dat Anna een open relatie wil.
 
Films dit weekend...
Tamara Drewe (vrijdag 03/06, NPO 2)  Romantische komedie van Stephen Frears, de regisseur van The Queen en Philomena. Een jonge journalist (Gemma Arterton) reist terug naar haar geboorteplek waar men haar ouderlijk huis wil verkopen.
American Honey (vrijdag 03/06, NPO 3) Roadmovie van Andrea Arnold ( Big Little Lies ) waarin een geplaagde tiener (Sasha Lane) zich inlaat met een rondreizende groep mensen die overal tijdschrift-abonnementen verkopen. Lees de recensie.
De Kleine IJstijd (zaterdag 04/06 NPO 3) Komisch drama dat regisseur Paula van der Oest ( Tonio ) schreef samen met Rifka Lodeizen. Een aantal oud-bandleden herenigen om afscheid te nemen van hun voormalige frontman die net is overleden.
De Veroordeling (zondag 05/06 NPO 2) Waargebeurd drama over (het mediacircus rond) de Deventer Moordzaak, met Fedja van Huêt als journalist Bas Haan, die in eerste instantie gelooft dat 'de klusjesman' (Yorick van Wageningen) de dader is.
 
Nog lopende series na het weekend...
Sort Of (donderdag 09/06, NPO 3) Violet heeft zich misdragen op school en moet nu verplicht in therapie. Sabi wordt verrast door 7ven, die onverwacht is teruggekomen uit Berlijn maar echter niet wil vertellen waarom. Lees de recensie.
Ten Minste Houdbaar Tot (donderdag 09/06, NPO 1) Anna wil de vijftiende verjaardag van Job groots vieren met haar traditionele taart. Dan blijkt dat alle eieren vanwege een fipronilbesmetting uit de schappen zijn gehaald. Lees de recensie.
 
Nooit meer kijktips missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! Elke vrijdag de nieuwe series en films in je inbox. Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!