Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Overzicht: nieuwe series en films bij de NPO

  •  
26-05-2022
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
115 keer bekeken
  •  
Layla M.
Welke series en films zijn binnenkort te bekijken bij NPO? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Foto credit: Pief Weyman
Nieuwe series dit weekend...
Sophie Cross (zaterdag 28/05, NPO 3) Franse misdaadserie over een oud-advocate die nu voor de politie werkt en worstelt met het gemis van haar verdwenen zoontje. De hele serie is tevens al te zien op NPO Plus. Lees de recensie.
 
Nog lopende series dit weekend...
Tweede Hans (vrijdag 27/05, NPO 1) Hans voelt zich helemaal thuis bij het koor, maar neemt het allemaal wel heel erg serieus. Hij heeft tevens wat nieuwe plannen bedacht voor het koor, maar daar is Bob niet echt blij mee.
No Return (vrijdag 27/05, NPO 2) Kathy en Martin bezoeken Noah in de gevangenis en ontdekken dat hij nog maanden vast kan zitten. Dan neemt Kathy een riskant besluit, zonder dat aan Martin te vertellen. Lees de recensie.
Unforgotten S04 (zaterdag 28/05, NPO 2) Er zijn vier verdachten die gelinkt kunnen worden aan de moord op Matt Walsh. Om de waarheid te achterhalen, zullen Cassie en Sunny nog dieper moeten graven. Lees de recensie.
The Investigation (zondag 29/05, NPO 2) Het onderzoek naar de moord op journaliste Kim Wall vordert heel langzaam, maar onderzoek naar de computer van de verdachte levert alsnog nieuwe inzichten op. Lees de recensie.
Jos (zondag 29/05, NPO 3) Jos staat op de braderie van zijn vrijwilligerswerk en zet zich daar met pijn en moeite in voor de verbetering van de leefomstandigheden van Kop, die momenteel zit opgesloten in een Thaise gevangenis.
Tropenjaren (zondag 29/05, NPO 3) Rosa overweegt botox te nemen om er jonger uit te zien. Jelle heeft na een etentje moeite met de verdeling van de rekening en zint op wraak. Bregje zoekt ondertussen naar een nieuwe auto.
 
Films dit weekend...
The Fortune Cookie (vrijdag 27/05, NPO 2) Komedie van Billy Wilder ( Some Like It Hot ) over twee mannen (Jack Lemmon en Walter Matthau in hun eerste film samen), die na een licht ongeluk een hele grote schadevergoeding los willen peuteren.
Layla M. (vrijdag 27/05, NPO 3) Drama over de 18-jarige Layla (Nora El Koussour), die zich stoort aan het negatieve beeld over moslims en Marokkanen. Tot afschuw van haar familie raakt ze erg gefrustreerd en worden haar opvattingen radicaler.
Loft (zaterdag 28/05, NPO 3) Nederlandse remake van de Belgische bioscoophit Loft. Vijf mannen delen dezelfde loft om daar zonder medeweten van hun vrouwen vreemd te gaan, maar er ontstaat wantrouwen als ze er plots een lijk aantreffen.
 
Nieuwe series na het weekend...
Ten Minste Houdbaar Tot (donderdag 02/06, NPO 1) Komische dramaserie van de makers van De Luizenmoeder , waarin Anna (Ricky Koole) nu de kinderen uit huis zijn klaar is voor de volgende fase in haar leven. Bekijk de trailer.
Trigger Point (donderdag 02/06, NPO Plus) Misdaadserie geproduceerd door de bedenker van Line of Duty , waarin een ex-militair (Vicky McClure) bommen onschadelijk maakt voor de politie. Vanaf 4 mei ook op tv. Bekijk de trailer.
 
Nog lopende series na het weekend...
Sort Of (donderdag 02/06, NPO 3) Bessy ligt nog in een coma en Sabi en de familie proberen zo goed en kwaad als dat gaat met deze situatie om te gaan. Paul besluit om af te spreken met een mysterieuze persoon. Lees de recensie.
 
Nooit meer kijktips missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! Elke vrijdag de nieuwe series en films in je inbox. Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!