Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Overzicht: nieuwe series en films bij de NPO

  •  
12-05-2022
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
53 keer bekeken
  •  
Colette
Welke series en films zijn binnenkort te bekijken bij NPO? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Nieuwe series dit weekend....
Unforgotten S04 (zaterdag 14/05, NPO 2) Britse misdaadserie over detectives Cassie Stuart (Nicola Walker) en Sunny Khan (Sanjeev Bhaskar), waarvan seizoen vier opent met een lijk in een vrieskist op een sloperij. Lees de recensie.
 
Nog lopende series dit weekend...
Tweede Hans (vrijdag 13/05, NPO 1) Nu Hans zijn werk mist komen de muren op hem af en krijgt hij hulp van een pensioencoach. Omdat het optreden van Met Man en Muis voor hem een lichtpuntje was wil hij zich ook aanmelden.
Hollington Drive (vrijdag 13/05, NPO 2) Iedereen is bezorgd om David. Theresa moet rustig blijven, maar ontdekt steeds meer geheimen en moet kiezen tussen haar familie en de waarheid. Allerlaatste aflevering. Lees de recensie.
Wisting S02 (zaterdag 14/05, NPO 3) Er wordt een onderzoek ingesteld naar de moord op een meisje: haar hoofd werd in het openbaar op een paal tentoongesteld. De dader is mogelijk iemand met een aversie tegen immigranten.
The Investigation (zondag 15/05, NPO 2) Wanneer een fietser een lugubere vondst doet, komt het forensisch onderzoeksteam in actie om te onderzoeken of de Zweedse journaliste Kim Wall echt is overleden.  Lees de recensie.
Killing Eve S04 (zondag 15/05, NPO 3) Eve wil een grote wraakactie tegen De Twaalf ondernemen, maar realiseert zich dat ze wellicht Villanelle's hulp nodig heeft. Villanelle lijkt echter een nieuwe zielsverwant te hebben gevonden.
Tropenjaren (zondag 15/05, NPO 3) Jelle is bijna jarig en mag op zoek naar een leren jas als cadeau. Rosa krijgt ondertussen ruzie in de speeltuin, terwijl Bregje probeert om een hondeneigenaar in te palmen. Lees onze interviews.
 
Films dit weekend...
Colette (vrijdag 13/05, NPO 2)  Biografische dramafilm over het leven van de Franse schrijfster Colette (Keira Knightley). Aan het einde van de 19e eeuw vestigt ze zich in Parijs, waar haar man (Dominic West) de credits krijgt voor haar boek.
Commando's: The Mission (zaterdag 14/05, NPO 3) Actiefilm die dient als het slot van de serie Commando's. De mannen worden naar Nigeria gestuurd om de zoon van een rijke oliefamilie te bevrijden uit de handen van Boko Haram-rebellen.
 
Nieuwe series na het weekend...
No Return (donderdag 19/05, NPO Plus) Brits familiedrama over een gezin dat geniet van een vakantie in Turkije, totdat de zoon beschuldigd wordt van een ernstige misdaad. Vanaf vrijdag 20 mei tevens op NPO 2. Bekijk de trailer.
 
Nog lopende series na het weekend...
All Creatures Great and Small (donderdag 19/05, NPO 2) James vraagt Helen om mee te gaan naar een voorjaarsdans, maar een gewonde hond zorgt voor wat complicaties. Tristan maakt zich zorgen om Siegfried. Bekijk de trailer.
Sort Of (donderdag 19/05, NPO 3) Bessy is door het ongeluk in een coma belandt en haar man Paul kan moeilijk omgaan met alle stress. Sabi ziet hun droom om naar Berlijn te verhuizen voorlopig in rook opgaan. Bekijk de trailer.
 
Nooit meer kijktips missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! Elke vrijdag de nieuwe series en films in je inbox. Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!