Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Overzicht: nieuwe series en films bij de NPO

  •  
05-05-2022
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
De Liefhebbers
Welke series en films zijn binnenkort te bekijken bij NPO? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Nog lopende series dit weekend...
Tweede Hans (vrijdag 06/05, NPO 1) Nu Hans gestopt is met werken zoekt hij naar een nieuwe manier om zijn tijd te vullen. Met zijn 'pensioenbonus' kopen hij en Marleen een camper, want er is nu tijd om te reizen. Of toch niet?
Hollington Drive (vrijdag 06/05, NPO 2) De politie verricht een arrestatie en Theresa komt onder druk te staan, iets dat invloed heeft op haar relatie met Fraser. Ben loopt rond met een geheim dat naar buiten wil. Lees de recensie.
Baptiste S02 (zaterdag 07/05, NPO 2) Baptiste vermoedt dat een extreemrechtse anti-immigratie groep verantwoordelijk was voor de ontvoering. Emma ontdekt dat Alex online aan het praten was met een mysterieus meisje.
Wisting S02 (zaterdag 07/05, NPO 3) Na de tragedie probeert Wisting zijn team weer wat moed in te spreken. Terwijl ze jagen op de mysterieuze handlanger van Kerr wordt Line benaderd door iemand die dicht bij hem staat.
The Investigation (zondag 08/05, NPO 2) De duikboot is terecht, maar de journaliste is nog altijd spoorloos. Aan boord worden er bloedsporen onderzocht, maar de kans dat ze nog leeft lijkt erg klein geworden. Lees de recensie.
Killing Eve S04 (zondag 08/05, NPO 3) Na de schokkende cliffhanger van vorige week probeert Eve het leven van een gewonde Villanelle te redden. Carolyn moet haar verleden confronteren op zoek naar Kenny's moordenaar.
Tropenjaren (zondag 08/05, NPO 3) Jelle verrast Rosa met een romantisch weekend weg. In Westerbork. Als Jelle's vader een hartaanval krijgt, moet de baby naar Bregje. Steve besluit een tatoeage te nemen. Lees onze interviews.
 
Films dit weekend...
Their Finest (vrijdag 06/05, NPO 2) Tragikomische oorlogsfilm vol bekende Britse acteurs, waarin Catrin Cole (Gemma Arterton) als copywriter werkt aan een grote propagandafilm die een vrouwelijke touch behoeft. Lees de recensie.
I Don't Wanna Dance (vrijdag 06/05, NPO 3) Sociaal-realistisch drama waarin een tiener met ambities als danser na twee jaar bij zijn tante gewoond te hebben weer bij zijn grillige moeder (Romana Vrede) mag wonen. Lees de recensie.
De Liefhebbers (zaterdag 07/05, NPO 3) Tragikomische film waarin een familie plots geconfronteerd wordt met de ziekte van de patriarch (Jeroen Krabbé). Ook met onder meer nog Theo Maassen, Hadewych Minis en Jelka van Houten.
 
Nieuwe series na het weekend...
All Creatures Great and Small (donderdag 12/05, NPO 2) Historische dramaserie over de jonge dierenarts James Herriot (Nicholas Ralph), die in de jaren dertig vanuit de stad Glasgow naar het platteland verhuist. Bekijk de trailer.
Sort Of (donderdag 12/05, NPO 3) Komische serie over de genderfluïde Pakistaanse tiener Sabi, die ineens van een vriend het aanbod krijgt om vanuit Canada naar de ‘queerste plek op aarde’ Berlijn te verhuizen. Bekijk de trailer.
Unforgotten S04 (donderdag 12/05, NPO Plus) Britse misdaadserie over detectives Cassie Stuart (Nicola Walker) en Sunny Khan (Sanjeev Bhaskar), die te maken krijgen met een lijk gevonden in een vrieskist. Bekijk de trailer.
 
Nooit meer kijktips missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! Elke vrijdag de nieuwe series en films in je inbox. Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!