Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Overzicht: nieuwe series en films bij de NPO

  •  
28-04-2022
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
114 keer bekeken
  •  
Der Untergang
Welke series en films zijn binnenkort te bekijken bij NPO? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Nieuwe series dit weekend...
Tweede Hans (vrijdag 29/04, NPO 1) Tragikomische serie waarin Hans (Stefan de Walle) nadat hij met pensioen gaat plots een nieuwe invulling aan zijn leven moet geven. Jacqueline Blom speelt zijn vrouw. Lees de recensie.
Wisting S02 (zaterdag 30/04, NPO 3) Noorse misdaadserie over detective William Wisting (Sven Nordin), die jacht maakt op een ontsnapte seriemoordenaar. De serie is nu ook in zijn geheel te zien op NPO Plus. Lees de recensie.
The Investigation (zondag 01/05, NPO 2) Waargebeurde Scandinavische misdaadserie over de moord op de Zweedse journaliste Kim Wall, die vijf jaar terug aan boord van een duikboot om het leven werd gebracht. Lees de recensie.
 
Nog lopende series dit weekend...
Hollington Drive (vrijdag 29/04, NPO 2) Eva en Ben hebben verschillende verhalen over wat er in het bos is gebeurd. Theresa ziet zich gedwongen om te liegen tegen de politie en dat heeft gevolgen die ze niet kon voorzien. Lees de recensie.
Baptiste S02 (zaterdag 30/04, NPO 2) Julien en Zsofia hebben de getatoeëerde man opgespoord, maar deze laat helaas weinig los. De politie krijgt een zeer schokkende videoboodschap in handen, maar Julien twijfelt nog aan de authenticiteit.
Killing Eve S04 (zondag 01/05, NPO 3) Carolyn ontmoet een lid van De Twaalf, maar weet niet dat Eve - die in het verleden van De Twaalf is gedoken - hem ook al op het spoor is. Ondertussen is Villanelle weer opnieuw aan het moorden geslagen.
Tropenjaren (zondag 01/05, NPO 3) Rosa wil even haar 'oude zelf' zijn op een feestje van Bridget Maasland en Jelle gaat met tegenzin met haar mee. Ondertussen zoekt Bregje een man en zoekt Steve zijn nieuwe vriendin. Lees onze interviews.
 
Films dit weekend...
Der Untergang (vrijdag 29/04, NPO 2) Oorlogsdrama van Oliver Hirschbiegel over de laatste dagen van Adolf Hitler (Bruno Ganz), die terwijl de geallieerden Berlijn hebben bereikt nog altijd weigert om de instorting van nazi-Duitsland te erkennen.
A Private War (vrijdag 29/04, NPO 3) Waargebeurd drama over het leven van Marie Colvin (Rosamund Pike): de oorlogsjournaliste blijft ondanks haar PTSS en het feit dat ze een oog verloor verslag doen vanuit gevaarlijke gebieden. Lees de recensie.
Onze Jongens in Miami (zaterdag 30/04, NPO 3) Vervolg op de komische film die destijds werd omschreven als het Nederlandse antwoord op The Full Monty. Deze keer reizen de bouwvakkers naar Amerika om daar een stripclub te openen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!