Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Overzicht: nieuwe series en films bij de NPO

  •  
14-04-2022
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
50 keer bekeken
  •  
Das Weisse Band
Welke series en films zijn binnenkort te bekijken bij NPO? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Nieuwe series dit weekend...
Tropenjaren (zondag 17/04, NPO 3) Komische serie waarin Rosa (Jelka van Houten) en haar man Jelle (Henry van Loon) worstelen met het ouderschap. Met bijrollen van onder meer Eva Crutzen en Eric van Sauers. Lees hier meer en bekijk onze interviews.
 
Nog lopende series dit weekend...
Het jaar van Fortuyn (vrijdag 15/04, NPO 1) De oplopende spanning tussen Pim Fortuyn en Ad Melkert heeft invloed op hun privélevens en slaat over op de kiezers, waarbij het zelfs leidt tot openlijke agressie. Lees onze interviews.
The Salisbury Poisonings (vrijdag 15/04, NPO 2) Nick is terug bij zijn gezin, maar is nog lang niet hersteld. Hij heeft moeite om weer een normaal leven op te bouwen, mede doordat hij en Sarah hun huis kwijt zijn. Lees de recensie.
Furia (zaterdag 16/04, NPO 3) Brehme wil koste wat het kost de verrader binnen de terreurcel vinden, en dus verkeert Ragna in groot gevaar. Verder is er een lek ontdekt binnen het ministerie van Buitenlandse Zaken. Lees de recensie.
Des (zondag 17/04, NPO 2) Het onderzoek verloopt stroef omdat Des de namen van zijn slachtoffers niet meer kan reproduceren. Ondertussen probeert een biograaf hem meer te laten vertellen over zijn motieven. Lees de recensie.
Killing Eve S04 (zondag 17/04, NPO 3) Villanelle vraag Eve om hulp, maar dat levert niet het resultaat op waar ze op hoopte. Eve stuit op een oude vriendin van Hélène en tracht via haar informatie over een mogelijk doelwit te verkrijgen.
 
Films dit weekend...
Das Weisse Band (vrijdag 15/04, NPO 2) Dramafilm van Michael Haneke ( Amour ) die in Cannes werd beloond met de Palme d'Or. Het verhaal speelt zich af in een Duits dorpje, waar vlak voor de Eerste Wereldoorlog vreemde dingen gebeuren.
(R)Evolutie (vrijdag 15/04, NPO 3) Dystopische komediefilm die zich afspeelt in het jaar 2040, wanneer na overstromingen heel veel mensen naar Limburg zijn gevlucht. Angela Schijf ( Flikken Maastricht ) speelt een kunstmatige intelligentie.
Buiten is het feest (zaterdag 16/04, NPO 3) Boekverfilming die losjes is gebaseerd op het levensverhaal van zangeres Karin Bloemen. De ogenschijnlijk vrolijke singer-songwriter Sonne (Abbey Hoes) verbergt een traumatisch misbruikverleden.
 
Nieuwe series na het weekend...
Hollington Drive (donderdag 21/04, NPO Plus) Britse thrillerserie waarin de vriendschap tussen twee zussen wordt getest door de verdwijning van een kind. Vanaf 22 april tevens te zien op televisie bij NPO 2. Bekijk de trailer.
Baptiste S02 (donderdag 21/04, NPO Plus) Misdaadserie waarin Baptiste (Tchéky Karyo) naar Hongarije reist om de Britse ambassadeur (Fiona Shaw) te helpen. Vanaf 23 april ook te zien op televisie bij NPO 2. Bekijk de trailer.
 
Nog lopende series na het weekend...
Exit (donderdag 21/04, NPO 3) Hermine zint op wraak, terwijl Jeppe en Adam bij de schuldeiser van William plots voor een verrassing staan. Henrik en William proberen een journalist onder de duim te houden. Lees de recensie.
 
Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!