Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Overzicht: nieuwe series en films bij de NPO

  •  
13-04-2023
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
380 keer bekeken
  •  
Britt Marie Was Here
Welke series en films zijn binnenkort te bekijken bij NPO? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Nieuwe series dit weekend...
Bloodlands S02 (zaterdag 15/04, NPO 2) Noord-Ierse misdaadserie met James Nesbitt als een agent met een geheim. In dit seizoen onderzoekt hij de link tussen een lading goud en de dood van een accountant. Lees de recensie.
Those Who Kill S04 (zaterdag 15/04, NPO 3) Deense misdaadserie waarin profiler Louise Bergstein (Natalie Madueño) zich ontfermt over een zwangere tiener terwijl ze tevens een dubbele moord onderzoekt. Bekijk de trailer.
 
Nog lopende series dit weekend...
Flikken Maastricht S17 (vrijdag 14/04, NPO 1) Emilio, een oude bekende van Wolfs en Eva die ze zelf ooit uit de criminaliteit hebben getrokken, lijkt zich in de problemen te hebben gewerkt: de Amerikanen willen zijn uitlevering.
Stonehouse (vrijdag 14/04, NPO 2) John mag weer naar huis maar zijn huwelijk stelt weinig meer voor. John en Sheila moeten voor de rechter verschijnen en de toekomst ziet er niet rooskleurig uit. Slotaflevering. Lees de recensie.
Arcadia (zondag 16/04, NPO 3) Hanna komt in de problemen met het verzet, terwijl Alex aan het werk gaat als een spion voor het Vizier. Luz leert de vader van regulator Simons kennen en Milly krijgt slecht nieuws te verwerken.
 
Films dit weekend...
Britt-Marie Was Here (vrijdag 14/04, NPO 2) Zweedse tragikomedie naar het boek van Fredrik Backman. Een net gescheiden zestiger (Pernilla August) geeft opnieuw zin aan haar leven door een jong voetbalteam te gaan coachen.
Teen Spirit (vrijdag 14/04, NPO 3) Eerste en tot nu toe enige regieklus van acteur Max Minghella ( The Handmaid's Tale ), over een verlegen tiener (Elle Fanning) die de plek waar ze opgroeit wil ontvluchten om zangeres te worden.
 
Nog lopende series na het weekend...
Cheaters (dinsdag 18/04, NPO 3) Josh en Fola zijn weer thuis en Josh en zijn vriendin Esther worden door Fola's partner Jack uitgenodigd  voor hun housewarming. Esther wil wel, maar Josh schiet in de stress. Lees de recensie.
Dag & Nacht (woensdag 19/04, NPO 1) De introductie van stagiair Willem verloopt stroef: Louise weigert hem te begeleiden. Ella neemt Willem onder haar hoede bij de bevalling van een doodgeboren baby. Lees ons interview.
 
Nog lopende series na het weekend...
Cast (donderdag 20/04, NPO 3) Opnieuw een bijzondere opdracht voor het bureau: ze hebben een week de tijd om een eigentijdse viering van de herdenking op 4 en 5 mei te casten, waarbij ze zich moeten richten op jongeren.
 
Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!