Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Overzicht: nieuwe series en films bij de NPO

  •  
06-04-2023
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
133 keer bekeken
  •  
Cheaters
Welke series en films zijn binnenkort te bekijken bij NPO? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Foto credit: BBC
Nog lopende series dit weekend...
Flikken Maastricht S17 (vrijdag 07/04, NPO 1) Een abortusarts wordt dood gevonden in haar appartement en blijkt te zijn vermoord. Is ze het slachtoffer van de steeds maar harder wordende maatschappelijke discussie over abortus?
Stonehouse (vrijdag 07/04, NPO 2) Stonehouse denkt veilig te zijn in Melbourne, maar valt daar meer op dan hij denkt. Zijn verdwijning zorgt voor grote politieke problemen en ook zijn vrouw heeft de nodige vragen. Lees de recensie.
Trom (zaterdag 08/04, NPO 3) Samen met Sonja's vriendin Jenny bedenkt Hannis een plan om het politieonderzoek aan de kaak te stellen. Karla ziet eindelijk een doorbraak waardoor nu alles zou kunnen veranderen. Lees de recensie.
Arcadia (zondag 09/04, NPO 3) Milly is haar vader op het spoor. De score van Cato blijft zakken. Er lijkt dan ook sprake te zijn van manipulatie. Luz krijgt onverwachte hulp van regulator Simons en Alex zoekt toenadering tot haar familie.
 
Films dit weekend...
Hope Gap (vrijdag 07/04, NPO 2) Britse dramafilm over de plotselinge scheiding van Grace (Annette Bening) en Edward (Bill Nighy), die 29 jaar samen waren, en het effect hiervan op hun zoon (Josh O’Connor). Bekijk de trailer.
Van God Los (vrijdag 07/04, NPO 3) Door feiten geïnspireerde misdaadfilm van Pieter Kuijpers, over de verwaarloosde Stan (Egbert Jan Weeber) die mee wordt gesleurd in de wereld van de kleine crimineel Maikel (Tygo Gernandt).
 
Nieuwe series na het weekend...
Cheaters (dinsdag 11/04, NPO 3) Britse komedieserie waarin een man ontdekt dat de vrouw waarmee hij onlangs vreemdging zijn nieuwe buurvrouw is. De volledige serie is ook online te bekijken op NPO Plus. Lees de recensie.
Dag & Nacht (woensdag 12/04, NPO 1) Medische dramaserie over de werknemers op een kraamafdeling. De hoofdrol is voor Kim van Kooten (ook scenarist) en ook Benja Bruining en Gijs Naber hebben rollen. Bekijk de trailer.
 
Nog lopende series na het weekend...
Cast (donderdag 13/04, NPO 3) Het castingbureau dreigt failliet te gaan en daarom moet er een controversiële klus aangepakt worden: het casten van een comedyserie voor de omstreden televisieomroep Rood Wit Blauw.
 
Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!