Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Overzicht: nieuwe series en films bij de NPO

  •  
31-03-2022
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
Gluckauf
Welke series en films zijn binnenkort te bekijken bij NPO? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Foto credit: September Film
Nieuwe series dit weekend...
The Long Call (zaterdag 02/04, NPO 2) Misdaadserie gebaseerd op boeken van auteur Ann Cleeves, de bedenker van onder meer Vera Stanhope en Jimmy Perez. Ben Aldridge is te zien als inspecteur Matthew Venn. Bekijk de trailer.
 
Nog lopende series dit weekend...
Flikken Maastricht S16 (vrijdag 01/04, NPO 1) Wolfs is aangehouden en verblijft in het huis van bewaring tussen vijandige gevangenen. Eva ontdekt waar Eddie zich bevindt en dat hij een moordopdracht op Wolfs heeft uitgezet.
Het jaar van Fortuyn (vrijdag 01/04, NPO 1) Waargebeurd drama over de politieke strijd tussen Pim Fortuyn (Jeroen Spitzenberger) en Ad Melkert (Ramsey Nasr). Van Penoza -scenarist Pieter Bart Korthuis. Lees onze interviews.
The Salisbury Poisonings (vrijdag 01/04, NPO 2) Tracy tracht de besmette plekken te vinden, maar staat voor grote dilemma's. Nick ligt op de IC en begint te beseffen dat hij het middel heeft helpen verspreiden. Lees de recensie.
Furia (zaterdag 02/04, NPO 3) Ragna's loyaliteit wordt op de proef gesteld wanneer de terreurcel een aanslag wil plegen in Oslo. Asgeir ontdekt tot zijn grote schrik dat inmiddels ook zijn dochter in gevaar komt. Lees de recensie.
Kin (zondag 03/04, NPO 2) Amanda trekt de macht naar zich toe en onderhandelt met Eamon, iets waar Frank woedend over is. De familie komt samen om Jamie te herdenken, maar een eventuele vrede lijkt nog heel ver weg.
Killing Eve S04 (zondag 03/04, NPO 3) Villanelle's plan om haar leven te beteren loopt uit op een mislukking. Eve gaat in Parijs op zoek naar Hélène en denkt dat zij haar kan helpen met haar zoektocht naar De Twaalf.
 
Films dit weekend...
Potiche (vrijdag 01/04, NPO 2) Frans-Belgische komedie die zich afspeelt in de jaren zeventig, waarin een vrouw (Catherine Deneuve) het bedrijf van haar man overneemt en ook een oude geliefde (Gérard Depardieu) aantreft.
Gluckauf (vrijdag 01/04, NPO 3) Misdaaddrama dat zich afspeelt in Limburg, over een kleine crimineel (Bart Slegers) die in de schulden zit bij een gangster. Zijn zoon (Vincent van der Valk) doet er alles aan om hem te helpen.
 
Nog lopende series na het weekend...
Exit (donderdag 07/04, NPO 3) Tragikomische serie uit Noorwegen over vier vrienden die in Oslo in de financiële sector werken en daarnaast hun grenzen opzoeken op het gebied van seks, drank en drugsgebruik. Lees de recensie.
 
Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!