Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Overzicht: nieuwe series en films bij de NPO

  •  
30-03-2023
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
70 keer bekeken
  •  
Rain Man
Welke series en films zijn binnenkort te bekijken bij NPO? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Nieuwe series dit weekend...
Stonehouse (vrijdag 31/03, NPO 2) Semi-waargebeurde dramaserie over een Britse politicus (Matthew Macfadyen) die in Miami zijn eigen dood in scène zet. Keeley Hawes ( Bodyguard ) is te zien als zijn echtgenote. Lees de recensie.
 
Nog lopende series dit weekend...
Flikken Maastricht S17 (vrijdag 31/03, NPO 1) De criminele geldschieter wil het geld dat Eddie had geleend op naam van Eva weer terug. Hij dreigt met moord en doodslag en Wolfs en Eva proberen hem met een list te misleiden.
Without Sin (zaterdag 01/04, NPO 2) Na het zien van een veelzeggende video besluit Stella wat vragen te stellen aan Lee McKeller en niet veel later doet ze een schokkende ontdekking. Laatste twee afleveringen. Lees de recensie.
Trom (zaterdag 01/04, NPO 3) Karla ontdekt dat haar eigen zoon vlak voor Sonja's dood contact met haar had. Hannis komt meer te weten over een mysterieuze kaart die Sonja in haar bezit had. Dubbele aflevering. Lees de recensie.
Arcadia (zondag 02/04, NPO 3) Alex heeft een opname van haar moeder Cato, waarin zij bekent dat ze op de hoogte was van de fraude van Pieter. Hanna raakt betrokken bij het verzet en in de buitenwereld doet Milly een ontdekking.
 
Films dit weekend...
Rain Man (vrijdag 31/03, NPO 2)  Komische dramafilm waarin de arrogante Charlie (Tom Cruise) ontdekt dat zijn overleden vader alles heeft nagelaten aan zijn voor hem onbekende andere zoon Raymond (Dustin Hoffman).
Quiz (vrijdag 24/03, NPO 3) Thriller van Dick Maas ( De Lift ) over een quizmaster (Barry Atsma) die zelf door een vreemdeling (Pierre Bokma) gedwongen wordt tot het spelen van een macaber spelletje om zijn familie te redden.
 
Nog lopende series na het weekend...
Normal People (dinsdag 04/04, NPO 3) Marianne brengt de zomer door in Carricklea, waar Connell tijd met haar spendeert. Ze bespreken hun vriendschap en de klik die ze samen hebben en proberen voor elkaar klaar te staan.
Cast (donderdag 06/04, NPO 3) Het castingbureau krijgt een erg opvallende opdracht: ze moeten de casting gaan doen voor een eenmalig gala waar BN'ers live op televisie een prostaatonderzoek ondergaan. Lees de recensie.
 
Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!