Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Overzicht: nieuwe series en films bij de NPO

  •  
23-03-2023
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
117 keer bekeken
  •  
Shoplifters
Welke series en films zijn binnenkort te bekijken bij NPO? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Foto credit: Fuji Television Network / Gaga Corporation / AOI Pro Inc
Nieuwe series dit weekend...
Without Sin (zaterdag 25/03, NPO 2) Britse thrillerserie over een vrouw (Vicky McClure uit Line of Duty ) wier leven compleet instortte na de moord op haar dochter. Dan zoekt ze de veroordeelde op in de gevangenis. Bekijk de trailer.
Trom (zaterdag 25/03, NPO 3) Misdaadserie die afkomstig is van de Faeröer-eilanden. Journalist Hannis Martinsson (Ulrich Thomsen) onderzoekt de dood van zijn dochter, die opkwam voor de rechten van walvissen. Bekijk de trailer.
 
Nog lopende series dit weekend...
Flikken Maastricht S17 (vrijdag 24/03, NPO 1) Vreemdgaan leidt in de drugswereld tot afrekeningen waarbij niemand veilig is. Wolfs en Van Dongen gaan op onderzoek uit en blijven vervolgens zitten met een bijzondere getuige.
The Responder (vrijdag 24/03, NPO 2) Chris treft Rachel in een benarde situatie en Marco en Casey moeten rennen voor hun leven. Rachel wordt achterdochtig en doet een ontdekking waardoor ze Chris niet langer vertrouwt.
Arcadia (zondag 26/03, NPO 3) Milly neemt dienst op Kazerne Zuiderpoort en wil in het buitengebied naar haar vader zoeken. Cato probeert de familie bij elkaar te houden en Alex wordt aangespoord ze te verraden. Lees de recensie.
 
Films dit weekend...
Shoplifters (vrijdag 24/03, NPO 2) Japanse dramafilm over een familie van kleine criminelen die een vondeling in het gezin opnemen. Was genomineerd voor een Oscar, maar legde het destijds af tegen Roma. Lees hier meer.
Lek (vrijdag 24/03, NPO 3) Politiethriller van scenarist Simon de Waal ( Sleepers , Het gouden uur ), over een jonge agent (Cas Jansen) die in een web van leugens en verraad belandt als hij een oude jeugdvriend runt als informant.
 
Nog lopende series na het weekend...
Normal People (dinsdag 28/03, NPO 3) Connell, Marianne, Niall en Jamie gaan naar het Italiaanse vakantiehuis van Mariannes familie. De band tussen Marianne en Connell is dusdanig dat de spanning in het groepje hoog oploopt.
Cast (donderdag 30/03, NPO 3) Elise Schaap en Maarten Heijmans zijn gecast als een liefdeskoppel in een romantische komediefilm, maar er ontstaan problemen op de set als ze weigeren een zoenscène te spelen. Lees de recensie.
 
Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!