Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Overzicht: nieuwe series en films bij de NPO

  •  
10-03-2022
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
54 keer bekeken
  •  
The Peanut Butter Falcon
Welke series en films zijn binnenkort te bekijken bij NPO? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Nog lopende series dit weekend...
Flikken Maastricht S16 (vrijdag 11/03, NPO 1) Wolfs en Van Dongen maken jacht op Jaroslav Rosman, de criminele maat van Eddie Wijnberg (Tygo Gernandt) die tijdens een gevangenentransport wist te ontsnappen.
Showtrial (vrijdag 11/03, NPO 2) Het proces gaat van start en Cleo moet de bewijslast tegen Talitah proberen te verzachten. Ondertussen blijkt een onthulling van Lucinda schadelijk voor Dhillons zaak. Lees de recensie.
Detective Van der Valk S02 (zaterdag 12/03, NPO 2) Een vermaarde celliste komt na een zuuraanval te overlijden. Journalist Arjan Hersi lijkt meer te weten, maar hij geeft Van der Valk alleen maar een raadselachtige hint.
Kin (zondag 13/03, NPO 2) Na het slagen van haar plan krijgt Amanda steeds meer invloed, en daar is niet iedereen even blij mee. Michael is inmiddels vastbesloten om Anna te zien, maar dat blijkt niet zonder gevaar.
De verschrikkelijke jaren tachtig (zondag 13/03, NPO 3) Tragikomische serie met onder meer Jacob Derwig ( Klem ) en Malou Gorter ( Oogappels ), over mensen in een vrij chaotische woongroep in de jaren tachtig. Bekijk de trailer.
 
Films dit weekend...
Kenau (vrijdag 11/03, NPO 2) Historische dramafilm met Monic Hendrickx ( Penoza ) als Kenau Simonsdochter Hasselaer, die tijdens de Tachtigjarige Oorlog haar stad Haarlem beschermt tegen de Spanjaarden. Ook met Barry Atsma.
The Peanut Butter Falcon (vrijdag 11/03, NPO 3) Tragikomische dramafilm over een 22-jarige jongen met het syndroom van Down die uit zijn instelling is weggelopen en een bijzondere band opbouwt met een lokale visser (Shia LaBeouf).
Brimstone (zaterdag 12/03, NPO 3) Engelstalige western / psychologische thriller van Martin Koolhoven, waarin een mysterieuze dominee (Guy Pearce) een vrouw (Dakota Fanning) terroriseert. Ook met Carice van Houten en Kit Harington.
 
Nieuwe series na het weekend...
Dalgliesh (dinsdag 15/03, NPO 2) Misdaadserie die zich afspeelt in de jaren zeventig en draait om inspecteur Adam Dalgliesh (Bertie Carvel uit Doctor Foster ). Momenteel tevens in zijn geheel te zien op NPO Plus. Lees de recensie.
Manhunt: Nightstalker (donderdag 17/03, NPO Plus) Tweede seizoen van de Britse serie Manhunt , waarin agent Colin Sutton (Martin Clunes) jaagt op een serieverkrachter. Vanaf 19 maart tevens wekelijks op tv. Bekijk de trailer.
 
Nog lopende series na het weekend...
Exit (donderdag 17/03, NPO 3) Tragikomische serie uit Noorwegen over vier vrienden die in Oslo in de financiële sector werken en daarnaast hun grenzen opzoeken op het gebied van seks, drank en drugsgebruik. Lees de recensie.
 
Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!