Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Overzicht: nieuwe series en films bij de NPO

  •  
03-03-2022
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
53 keer bekeken
  •  
Wind River
Welke series en films zijn binnenkort te bekijken bij NPO? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Nieuwe films dit weekend...
The Peanut Butter Falcon (vrijdag 04/03, NPO Plus) Komische dramafilm over een jonge volwassene met het syndroom van Down, die een band opbouwt met een lokale visser (Shia LaBeouf) die op de vlucht is. Bekijk de trailer.
 
Nog lopende series dit weekend...
Flikken Maastricht S16 (vrijdag 04/03, NPO 1) Er wordt een doodgeschoten man gevonden op een golfclub in Maastricht. Het wapen dat hem doodde blijkt tevens te zijn gebruikt bij een schietpartij in Sittard.
Showtrial (vrijdag 04/03, NPO 2) Talitha en Dillhon worden aangeklaagd voor moord en hun advocaten stuiten op een kroongetuige. Deze blijkt met Talitha betrokken te zijn bij een pikant schandaal.  Lees de recensie.
Detective Van der Valk S02 (zaterdag 05/03, NPO 2) Er wordt een deel van een lijk gedumpt bij het huis van Angelina Cuyper. Cuyper komt een familie die hun rijkdom vergaarde met de handel in diamanten.
Deceit (zaterdag 05/03, NPO 3) Colin wacht in de cel op zijn proces, maar is daar niet veilig. Als een moeder en dochter worden vermoord twijfelt Sadie of ze wel de juiste man hebben opgepakt. Lees de recensie.
Kin (zondag 06/03, NPO 2) De Kinsella's worden weggedrukt uit de drugshandel, maar Amanda heeft een gewaagd plan om hun plek te heroveren. Michael probeert zijn medische problemen te verbergen.
De verschrikkelijke jaren tachtig (zondag 06/03, NPO 3) Tragikomische serie met onder meer Jacob Derwig ( Klem ) en Malou Gorter ( Oogappels ), over mensen in een vrij chaotische woongroep in de jaren tachtig. Bekijk de trailer.
 
Films dit weekend...
L'Amant Double (vrijdag 04/03, NPO 2) Pikante dramafilm van de regisseur van Swimming Pool , over een fragiele vrouw die zich inlaat met een psychoanalist, maar nadat ze bij hem intrekt aan zijn ware aard begint te twijfelen.
Wind River (vrijdag 04/03, NPO 3)  Misdaadfilm van de schrijver van Sicaro , waarin een tracker (Jeremy Renner uit Hawkeye ) en een FBI-agente (Elizabeth Olsen uit WandaVision ) een moord op een indianenreservaat onderzoeken.
 
Nieuwe series na het weekend...
Exit (donderdag 10/03, NPO 3) Tragikomische serie uit Noorwegen over vier vrienden die in Oslo in de financiële sector werken en daarnaast hun grenzen opzoeken op het gebied van seks, drank en drugsgebruik. Lees hier meer.
Dalgliesh (donderdag 10/03, NPO Plus) Misdaadserie die zich afspeelt in de jaren zeventig en draait om inspecteur Adam Dalgliesh (Bertie Carvel uit Doctor Foster ). Vanaf 15 maart wekelijks te zien op televisie. Bekijk de trailer.
 
Nog lopende series na het weekend...
We Are Lady Parts (donderdag 10/03, NPO 3) Britse sitcom waarin een punkbandje met alleen maar moslimvrouwen in een voor publieke optredens vaak erg nerveuze studente een nieuwe gitarist heeft gevonden. Lees de recensie.
 
Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!