Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Overzicht: nieuwe series en films bij de NPO

  •  
02-03-2023
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
155 keer bekeken
  •  
Zero Dark Thirty
Welke series en films zijn binnenkort te bekijken bij NPO? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Nieuwe series dit weekend...
Endeavour Morse S08 (zaterdag 04/03, NPO 2) Prequel op Inspector Morse , waarin we de detective (nu gespeeld door Shaun Evans) zien in de jaren zestig en inmiddels zeventig. Ook in zijn geheel op NPO Plus. Lees de recensie.
The Dark Heart (zaterdag 04/03, NPO 3) Zweedse misdaadserie over de verdwijning van een rijke landeigenaar, wiens dochter verliefd was geworden op iemand uit een familie waar hij een grote vete mee had. Lees hier meer.
 
Nog lopende series dit weekend...
Flikken Maastricht S17 (vrijdag 03/03, NPO 1) Na afloop van een in Limburg populair folklore-schuttersfestival wordt de winnaar doodgeschoten aangetroffen. Is het jaloezie van een van de verliezers of schuilt er toch meer achter?
The Responder (vrijdag 03/03, NPO 2) Chris probeert te bedenken wat hij met de drugs van Casey moet doen. Als zijn therapeut hem teleurstelt en ook zijn huwelijk een nieuw dieptepunt bereikt krijgt hij het steeds moeilijker.
 
Films dit weekend...
Capharnaüm (vrijdag 03/03, NPO 2) Voor een Oscar genomineerd drama uit Libanon, over een jongen die zijn ouders voor het gerecht sleept: volgens hem hadden zij niet het recht om hem op deze wereld te zetten. Lees de recensie.
Zero Dark Thirty (vrijdag 03/03, NPO 3) Waargebeurde dramafilm over de tien jaar durende jacht op Osama Bin Laden en zijn uiteindelijke dood in 2011. Jessica Chastain speelt een (overigens fictieve) CIA-agente met een sleutelrol.
 
Nog lopende series na het weekend...
Nood S02 (dinsdag 07/03, NPO 3) Joyce' strategisch vermogen wordt flink op de proef gesteld als ze gebeld wordt door een erg chaotische vrouw die alles onder controle wil houden. Ze geeft weinig informatie en is constant afgeleid.
Normal People (dinsdag 07/03, NPO 3) Het schoolbal komt dichterbij en de meisjes organiseren een fundraiser. Het schoolfeest verloopt niet helemaal zoals gepland en Connell komt tot een onverwacht besluit. Lees de recensie.
 
Nieuwe series na het weekend...
Cheaters (donderdag 09/03, NPO Plus) Britse komedieserie waarin een man ontdekt dat de vrouw waarmee hij onlangs vreemdging zijn nieuwe buurvrouw is. Vanaf 11 april is de serie ook op televisie te volgen bij NPO 3. Bekijk de trailer.
 
Nooit meer kijktips missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! Elke vrijdag de nieuwe series en films in je inbox. Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!