Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Overzicht: nieuwe series en films bij de NPO

  •  
24-02-2022
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
84 keer bekeken
  •  
Van der Valk S02
Welke series en films zijn binnenkort te bekijken bij NPO? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Nieuwe series dit weekend...
Detective Van der Valk S02 (zaterdag 26/02, NPO 2) Britse misdaadserie over een agent in Amsterdam. Aan de start van het tweede seizoen wordt er bij een windmolenpark het lijk van een jonge advocate gevonden. Lees hier meer.
 
Nog lopende series dit weekend...
Flikken Maastricht S16 (vrijdag 25/02, NPO 1) Het lijk van een man met een Latijns-Amerikaanse achtergrond hangt aan een viaduct. De politie vermoedt dat dit het werk is van een Mexicaans drugskartel.
Showtrial (vrijdag 25/02, NPO 2)  Britse dramaserie waarin de arrogante dochter van een rijke zakenman beschuldigd wordt van de moord op een klasgenoot. Wordt ze gebruikt als zondebok? Lees de recensie.
Deceit (zaterdag 26/02, NPO 3) Sadie voert de druk op wanneer het haar niet lukt om Colin een bekentenis te ontfutselen. Ondertussen begint de hele operatie flink onder haar huid te kruipen. Lees de recensie.
Kin (zondag 27/02, NPO 2) Na de begrafenis van Jamie is een ontroostbare Amanda uit op wraak, met alle gevolgen van dien. Ondertussen verloopt het weerzien tussen Michael en zijn dochter niet zoals gehoopt.
De verschrikkelijke jaren tachtig (zondag 27/02, NPO 3) Tragikomische serie met onder meer Jacob Derwig ( Klem ) en Malou Gorter ( Oogappels ), over mensen in een vrij chaotische woongroep in de jaren tachtig. Bekijk de trailer.
 
Films dit weekend...
Elizabeth Is Missing (vrijdag 25/02, NPO 2) Dramafilm waarin de dementerende Maud (Glenda Jackson) zeker weet dat er iets ergs is gebeurd met haar vermiste vriendin Elizabeth (Maggie Steed). Lees de recensie.
Help (vrijdag 25/02, NPO 3) Britse dramafilm over een verpleger (Jodie Comer uit Killing Eve ), die tijdens de pandemie een band opbouwt met een dementerende man (Stephen Graham uit Line of Duty ). Lees de recensie.
 
Nog lopende series na het weekend...
Downton Abbey (maandag 28/02, NPO 2) Het Britse kostuumdrama over de familie Crawley en hun bedienden is weer dagelijks te zien op televisie. Alle seizoenen zijn nu tevens online te bekijken via NPO Plus. Lees hier meer.
We Are Lady Parts (donderdag 03/03, NPO 3) Britse sitcom waarin een punkbandje met alleen maar moslimvrouwen in een voor publieke optredens vaak erg nerveuze studente een nieuwe gitarist heeft gevonden. Lees de recensie.
 
Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!