Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Overzicht: nieuwe series en films bij de NPO

  •  
23-02-2023
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
50 keer bekeken
  •  
Zurich
Welke series en films zijn binnenkort te bekijken bij NPO? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Foto credit: Berlin International Film Festival
Nog lopende series dit weekend...
Flikken Maastricht S17 (vrijdag 24/02, NPO 1) Wolfs en Van Dongen moeten zich zien te rehabiliteren en de twee agenten wordt door de rijksrecherche verhoord. Eddie blijkt ondertussen een erfenis achter te hebben gelaten.
The Responder (vrijdag 24/02, NPO 2) Carl dreigt zijn gezin iets aan te doen als Chris niet helpt met het opsporen van Casey. Chris gaat met beginnend agente Rachel naar een feest waar de boel flink uit de hand loopt.
Hidden S03 (zaterdag 25/02, NPO 2) Pastoor McEwen is vermoord en uit onderzoek blijkt een verband tussen de twee slachtoffers. Siôn en zijn broer Glyn zijn ervandoor. Cadi probeert het weer bij te leggen met Rachel.
Blinded S02 (zaterdag 25/02, NPO 3) Bea probeert te achterhalen waar Suzanne en Thulin zijn. Peder heeft spijt van de rol die hij speelde en schakelt de hulp van zijn broer in, terwijl zijn troef weer opduikt. Slotaflevering.
 
Films dit weekend...
Zurich (vrijdag 24/02, NPO 2) Roadmovie waarin Nina (acteerdebuut van zangeres Wende Snijders) langs de snelwegen van Europa zwerft. De mysterieuze eenling reist vervolgens mee met een Duitse trucker (Sacha Alexander Gersak).
I Don't Wanna Dance (vrijdag 24/02, NPO 3)  Sociaal-realistisch drama waarin een tiener met ambities als danser na twee jaar bij zijn tante gewoond te hebben weer bij zijn grillige moeder (Romana Vrede) mag wonen. Lees de recensie.
 
Nieuwe series na het weekend...
Normal People (dinsdag 28/02, NPO 3) Britse dramaserie over de liefdesrelatie tussen twee jongeren die afkomstig zijn uit totaal verschillende milieus. Lenny Abrahamson ( Room ) was een van de twee regisseurs. Lees de recensie.
 
Nog lopende series na het weekend...
Nood S02 (dinsdag 28/02, NPO 3) 112-centralist Lieke krijgt Lucho aan de lijn. De man heeft dan een mes in zijn rug, maar wil verder geen hulp. Een groot geheim en kleine complicaties maken het lastig voor Lieke om hem te helpen.
 
Nooit meer kijktips missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! Elke vrijdag de nieuwe series en films in je inbox. Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!