Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Overzicht: nieuwe series en films bij de NPO

  •  
17-02-2022
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
94 keer bekeken
  •  
Queen of Hearts
Welke series en films zijn binnenkort te bekijken bij NPO? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Nieuwe series dit weekend...
Showtrial (vrijdag 18/02, NPO 2) Britse dramaserie waarin de arrogante dochter van een rijke zakenman beschuldigd wordt van de moord op een verdwenen klasgenoot. Maar wordt ze gebruikt als zondebok? Lees de recensie.
 
Nog lopende series dit weekend...
Flikken Maastricht S16 (vrijdag 18/02, NPO 1) Wolfs en Van Dongen onderzoeken de zelfmoord van iemand die een zorginstelling runde. Niet veel later duikt iemand die daar allerlei misstanden wilde onthullen ook dood op.
Shetland S06 (zaterdag 19/02, NPO 2) Het onderzoek naar de moord op Galbraith belandt op een dood spoor. Op aandringen van Tosh besluit Perez toch maar eens het vreemde verhaal van Marie-Ann Ross te onderzoeken.
Deceit (zaterdag 19/02, NPO 3) Sadie wint het vertrouwen van Colin, die haar brieven met steeds extremere fantasieën begint te sturen. Als de pers plots lucht krijgt van de undercover-operatie moet de politie heel snel handelen.
Kin (zondag 20/02, NPO 2) Na de dood van Jamie krijgt Frank van Eamon te horen dat hij geen wraak mag nemen. Jimmy roept de hulp in van Michael, die alleen nog maar aan zijn dochter denkt, maar geen nee kan zeggen.
De verschrikkelijke jaren tachtig (zondag 20/02, NPO 3) Tragikomische serie met onder meer Jacob Derwig ( Klem ) en Malou Gorter ( Oogappels ), over mensen in een vrij chaotische woongroep in de jaren tachtig. Bekijk de trailer.
 
Films dit weekend...
Joy (vrijdag 18/02, NPO 2) Dramafilm van Mijke de Jong en de sprituele opvolger van haar films Bluebird en Het zusje van Katia. Joy volgt een op straat en in pleeghuizen groot geworden vrouw die zoekt naar haar biologische moeder.
Queen of Hearts (vrijdag 18/02, NPO 3) Deens familiedrama waarin een succesvolle advocate (Trine Dyrholm) alles wat ze in haar leven heeft opgebouwd op het spel zet door een affaire te beginnen met haar stiefzoon (Gustav Lindh).
 
Nieuwe series na het weekend...
Detective Van der Valk S02 (donderdag 24/02, NPO Plus) Brits misdaaddrama over een rechercheur in Amsterdam. In de première van het tweede seizoen vindt men het lijk van een advocate in een windmolenpark. Lees hier meer.
 
Nog lopende series na het weekend...
Downton Abbey (maandag 21/02, NPO 2) Het Britse kostuumdrama over de familie Crawley en hun bedienden is weer dagelijks te zien op televisie. Alle seizoenen zijn nu tevens online te bekijken via NPO Plus. Lees hier meer.
We Are Lady Parts (donderdag 24/02, NPO 3) Britse sitcom waarin een punkbandje met alleen maar moslimvrouwen in een voor publieke optredens vaak erg nerveuze studente een nieuwe gitarist heeft gevonden. Lees de recensie.
 
Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!