Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Overzicht: nieuwe series en films bij de NPO

  •  
16-02-2023
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
275 keer bekeken
  •  
Cold War
Welke series en films zijn binnenkort te bekijken bij NPO? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Nieuwe series dit weekend...
Flikken Maastricht S17 (vrijdag 17/02, NPO 1) Nederlandse misdaadserie over de politie in Maastricht. Vorig seizoen eindigde met een stand-off tussen Eva van Dongen (Angela Schijf) en Eddie (Tygo Gernandt). Lees de recensie.
The Responder (vrijdag 17/02, NPO 2) Misdaadserie waarin Martin Freeman te zien is als een politieagent die nachtdiensten moet draaien in de straten van Liverpool. Tevens in zijn geheel te zien op NPO Plus. Lees de recensie.
 
Nog lopende series dit weekend...
Hidden S03 (zaterdag 18/02, NPO 2) Piotr Korecki wordt opgepakt voor moord, hoewel meerdere mensen twijfelen aan zijn schuld. Hij geeft echter wel toe Ifan mishandeld te hebben. De spanning rond Siôn en zijn broer Glyn loopt op.
Blinded S02 (zaterdag 18/02, NPO 3) Bea zoekt Thulin wanneer de hoofdredacteur een hartaanval krijgt. Susanne wordt beetgenomen en Peder moet informatie doorspelen aan China. Bea confronteert Peder, die toch niet alles weet.
De Stamhouder (zondag 19/01, NPO 1) Na de oorlog raakt Frans in Brussel betrokken bij allerlei duistere zaken. Dan wordt hij verraden en moet hij uiteindelijk alsnog voor het Nederlandse gerecht verschijnen. Allerlaatste aflevering.
 
Films dit weekend...
Cold War (vrijdag 17/02, NPO 2) Historische dramafilm van de regisseur van Ida. Het verhaal speelt zich (voornamelijk) af gedurende de jaren 50 tijdens de Koude Oorlog en draait om de romance tussen een theatermaker en een zangeres.
Of ik gek ben (vrijdag 17/02, NPO 3) Regiedebuut van acteur Frank Lammers, over een kunstenaar die zonder te weten waarom in een tbs-kliniek belandt. Hij lijkt langzaam weer beter te worden, maar de absolute waarheid blijft onduidelijk.
De Boskampi's (zaterdag 18/02, NPO 3) Komische familiefilm voor de zaterdagmiddag, over een gepeste jongen (Thor Braun uit Oogappels ) die veinst dat zijn brave vader (Henry van Loon) connecties heeft met de georganiseerde misdaad.
 
Nieuwe series na het weekend...
Endeavour Morse S08 (donderdag 23/02, NPO Plus) Prequel op Inspector Morse , waarin we de detective (nu gespeeld door Shaun Evans) zien in de jaren zestig en inmiddels zeventig. Vanaf 4 maart ook op tv. Bekijk de trailer.
 
Nog lopende series na het weekend...
Nood S02 (dinsdag 21/02, NPO 3) 112-centralist Boudewijn wordt gebeld door Pien, een vrouw op een marktplein die zegt dat ze een man ziet die zich verdacht gedraagt. Plots ontstaat er een race tegen de klok om deze man te stoppen.
 
Nooit meer kijktips missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! Elke vrijdag de nieuwe series en films in je inbox. Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!