Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Overzicht: nieuwe series en films bij de NPO

  •  
10-02-2022
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
84 keer bekeken
  •  
Denial
Welke series en films zijn binnenkort te bekijken bij NPO? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Nieuwe series dit weekend...
Deceit (zaterdag 12/02, NPO 3) Waargebeurde Britse misdaadserie over een controversiële undercover operatie: een agente moet een seksuele connectie maken met een verdachte in de hoop dat hij een moord bekent. Lees de recensie.
Kin (zondag 13/02, NPO 2) Ierse misdaadserie over de strijd tussen (drugs)bendes in Dublin. Michael Kinsella (Charlie Cox) is net op vrije voeten gekomen, wanneer hij direct weer wordt meegetrokken in al het geweld. Bekijk de trailer.
 
Nog lopende series dit weekend...
Flikken Maastricht S16 (vrijdag 11/02, NPO 1) De portier van een populaire nachtclub wordt vermoord. De verdenking valt op jongeren die hij toegang weigerde, maar dan blijkt dat hij lid was van een extreemrechtse beweging.
Close to Me (vrijdag 11/02, NPO 2) Wanneer Jo weggaat met haar vader, komen er oude herinneringen boven die haar een verhelderend inzicht geven en uiteindelijk ook duidelijk maken wat er is gebeurd. Laatste aflevering.
Shetland S06 (zaterdag 12/02, NPO 2) Iedereen gaat op zoek naar de man die Sandy heeft aangereden. Lynda smeekt Perez om hulp en tot ieders verbazing komt een verdachte zichzelf aangeven voor de moord op Galbraith.
De verschrikkelijke jaren tachtig (zondag 13/02, NPO 3) Tragikomische serie met onder meer Jacob Derwig ( Klem ) en Malou Gorter ( Oogappels ), over mensen in een vrij chaotische woongroep in de jaren tachtig. Bekijk de trailer.
 
Films dit weekend...
Denial (vrijdag 11/02, NPO 2) Biografische dramafilm van regisseur Mick Jackson ( The Bodyguard ) waarin schrijfster en historica Deborah Lipstadt (Rachel Weisz) wordt aangevallen door een Holocaust-ontkenner (Timothy Spall).
Una (vrijdag 11/02, NPO 3) Verfilming van het toneelstuk Blackbird, waarin een getraumatiseerde vrouw (Rooney Mara) verhaal gaat halen bij een veel oudere man (Ben Mendelsohn) die seks met haar had toen ze 13 jaar was.
 
Nieuwe series na het weekend...
Showtrial (donderdag 17/02, NPO Plus) Britse dramaserie waarin de arrogante dochter van een rijke ondernemer wordt beschuldigd van moord. Heeft ze het echt gedaan of wordt ze hier gebruikt als zondebok? Bekijk de trailer.
 
Nog lopende series na het weekend...
Downton Abbey (maandag 14/02, NPO 2) Het Britse kostuumdrama over de familie Crawley en hun bedienden is weer dagelijks te zien op televisie. Alle seizoenen zijn nu tevens online te bekijken via NPO Plus. Lees hier meer.
Nood (dinsdag 15/02, NPO 1) 112-centralist Joyce krijgt een telefoontje van een vrouw die zich ernstig zorgen maakt omdat haar puberende zoon is weggelopen, waarna er een verontrustende melding volgt. Laatste aflevering.
We Are Lady Parts (donderdag 17/02, NPO 3) Britse sitcom waarin een punkbandje met alleen maar moslimvrouwen in een voor publieke optredens vaak erg nerveuze studente een nieuwe gitarist heeft gevonden. Lees de recensie.
 
Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!