Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Overzicht: nieuwe series en films bij de NPO

  •  
03-02-2022
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
56 keer bekeken
  •  
Slumdog Millionaire
Welke series en films zijn binnenkort te bekijken bij NPO? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Nieuwe series dit weekend...
Shetland S06 (zaterdag 05/02, NPO 2) Britse detectiveserie die zich afspeelt op het groepje eilanden bij Schotland. Rechercheur Jimmy Perez (Douglas Henshall) onderzoekt de moord op een plaatselijke advocaat. Bekijk de trailer.
De verschrikkelijke jaren tachtig (zondag 06/02, NPO 3) Tragikomische serie met onder meer Jacob Derwig ( Klem ) en Malou Gorter ( Oogappels ), over mensen in een vrij chaotische woongroep in de jaren tachtig. Bekijk de trailer.
 
Nog lopende series dit weekend...
Flikken Maastricht S16 (vrijdag 04/02, NPO 1) Een veelbelovende student uit India komt om het leven bij een woningbrand. Gaat het hier om een ongeluk of was er een racistisch motief, of ging het om een strijd binnen zijn vakgroep?
Close to Me (vrijdag 04/02, NPO 2) Een jaar voor Jo's val van de trap verkeert Robs bedrijf in zwaar weer. Hij neemt onorthodoxe maatregelen om het hoofd boven water te houden, maar komt daardoor juist dieper in de problemen.
Angela Black (zaterdag 05/02, NPO 3) Angela gaat op zoek naar bewijs van wat Olivier en Theo haar hebben aangedaan. Ze stelt een zeer gevaarlijk plan in werking om haarzelf en haar kinderen tegen Olivier te kunnen beschermen.
Pørni (zondag 06/02, NPO 2) Pørni stuurt Bjørnar per ongeluk een verkeerde sms, waarna hij haar de liefde verklaart. Ondertussen moet ze een solo overnemen op het voorjaarsconcert en heeft Leo zijn confirmatie zonder zijn moeder.
 
Films dit weekend...
The Florida Project (vrijdag 04/02, NPO 3) Coming-of-age drama over een werkloze moeder die samen met haar 6-jarige dochter (Brooklynn Prince uit Home Before Dark ) een hele zomer lang in een motel vertoeft. Lees de recensie.
Slumdog Millionaire (zaterdag 05/02, NPO 3) Oscarwinnende dramafilm waarin een jongen uit de sloppenwijken van Mumbai (Dev Patel) na zijn winst in de Indiase versie van Who Wants to Be a Millionaire? wordt beschuldigd van fraude.
 
Nieuwe series na het weekend...
Kin (donderdag 10/02, NPO Plus) Ierse misdaadserie over een onlangs vrijgelaten crimineel (Charlie Cox) die direct weer betrokken raakt bij een bendeoorlog in Dublin. Vanaf 13 februari ook te zien op televisie. Bekijk de trailer.
 
Nog lopende series na het weekend...
Downton Abbey (maandag 07/02, NPO 2) Het Britse kostuumdrama over de familie Crawley en hun bedienden is weer dagelijks te zien op televisie. Alle seizoenen zijn nu tevens online te bekijken via NPO Plus. Lees hier meer.
Nood (dinsdag 08/02, NPO 1) 112-centralist Boudewijn krijgt een telefoontje van een vrouw die haar moeder bewusteloos onderaan de trap aantreft. Dan vertelt ze een chaotisch verhaal waarin ze de schuld bij haar man legt.
We Are Lady Parts (donderdag 10/02, NPO 3) Britse sitcom waarin een punkbandje met alleen maar moslimvrouwen in een voor publieke optredens vaak erg nerveuze studente een nieuwe gitarist heeft gevonden. Lees de recensie.
 
Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!