Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Overzicht: nieuwe series en films bij de NPO

  •  
27-01-2022
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
The Kindergarten Teacher
Welke series en films zijn binnenkort te bekijken bij NPO? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Nog lopende series dit weekend...
Flikken Maastricht S16 (vrijdag 28/01, NPO 1) Eva van Dongen (Angela Schijf) en Floris Wolfs (Victor Reinier) onderzoeken de CEO van een telecombedrijf, die op de fiets naar zijn werk slachtoffer was van een dodelijke aanrijding.
Close to Me (vrijdag 28/01, NPO 2) Jo begint te vermoeden dat ze een affaire heeft gehad en wordt geplaagd door hallucinaties. Ondertussen is Rob op zoek naar een oplossing voor zijn bedrijf dat momenteel in zwaar weer verkeert.
Midsomer Murders S22 (zaterdag 29/01, NPO 2) Er wordt een dood meisje gevonden te midden van occulte symbolen. Een sceptische Barnaby moet nu de wereld van het spirituele verkennen om de moordenaar op het spoor te komen.
Angela Black (zaterdag 29/01, NPO 3) Angela is vastbesloten haar kinderen terug te krijgen en wil bewijzen wat Olivier haar heeft aangedaan. Ze weet 'Ed' te vinden en ontdekt wat zijn rol is, maar daarmee is ze nog zeker niet buiten gevaar.
Pørni (zondag 30/01, NPO 2) Bij de kinderbescherming wordt een melding gedaan tegen Pørni en dat gaat haar niet in de koude kleren zitten. Sigrid zegt geld nodig te hebben voor een nieuwe telefoon, maar er blijkt meer aan de hand.
 
Films dit weekend...
A Perfectly Normal Family (vrijdag 28/01, NPO 2) Deense dramafilm waarin een vader besluit om in transitie te gaan; een beslissing waar zijn twee dochters in eerste instantie sceptisch en terughoudend op reageren. Lees de recensie.
The Kindergarten Teacher (vrijdag 28/08, NPO 3) Amerikaanse dramafilm over een kleuterleidster (Maggie Gyllenhaal, die onlangs debuteerde als regisseur met The Lost Daughter ) die denkt dat de 5-jarige Jimmy een wonderkind is.
De Storm (zaterdag 29/08, NPO 3) Nederlandse dramafilm van Ben Sombogaart die zich afspeelt tijdens de watersnoodramp van 1953. Rollen zijn er voor bekende namen als Sylvia Hoeks, Barry Atsma, Monic Hendrickx en Katja Herbers.
 
Nieuwe series na het weekend...
Shetland S06 (donderdag 03/02, NPO Plus) Misdaaddrama over een detective (Douglas Henshall) die werkzaam is op de eilandengroep bij Schotland. Hij onderzoekt de moord op een advocaat met veel vijanden. Bekijk de trailer.
 
Nog lopende series na het weekend...
Downton Abbey (maandag 31/01, NPO 2) Het Britse kostuumdrama over de familie Crawley en hun bedienden is weer dagelijks te zien op televisie. Alle seizoenen zijn nu tevens online te bekijken via NPO Plus. Lees hier meer.
Nood (dinsdag 01/02, NPO 1) 112-centralist Lieke wordt gebeld door een eenzame man die wel vaker om aandacht vraagt. Vlak nadat ze hem afpoeiert komt er echter een zeer verontrustend telefoontje van hetzelfde adres.
We Are Lady Parts (donderdag 03/02, NPO 3) Britse sitcom waarin een punkbandje met alleen maar moslimvrouwen in een voor publieke optredens vaak erg nerveuze studente een nieuwe gitarist heeft gevonden. Lees de recensie.
 
Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!