Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Overzicht: nieuwe series en films bij de NPO

  •  
19-01-2023
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
62 keer bekeken
  •  
Brothers
Welke series en films zijn binnenkort te bekijken bij NPO? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Nog lopende series dit weekend...
The Split S03 (vrijdag 20/01, NPO 2) De spanning tussen Hannah en Nathan loopt op. Christie is in Londen en komt daar Hannah tegen. Tyler helpt Nina bij het zoeken naar een woonruimte en Rose ruimt de spullen van James op.
Midsomer Murders S23 (zaterdag 21/01, NPO 2) Chrissie en Tom runnen een bedrijf in de oude watermolen die toebehoort aan Chrissie's familie. Het dorp is echter niet blij met Chrissie's terugkeer en er gebeuren vreemde dingen.
Blinded S02 (zaterdag 21/01, NPO 3) Bea ontdekt dat Susanne EASY heeft gesmeekt om Jonas geen geld meer te lenen en ze infiltreert bij Together Casino. Bjarne wil dat Peder Bea stopt en Thulin besluit om met haar te praten.
De Stamhouder (zondag 22/01, NPO 1) Aan het einde van de jaren dertig vechten Frans en Wera samen voor hun liefde. Ondertussen probeert de Oude Heer zijn stamhouder te koppelen aan een voor hem geschikte echtgenote.
 
Films dit weekend...
Oude Liefde (vrijdag 20/01, NPO 2) Romantische dramafilm met Beppie Melissen en Gene Bervoets. Ze spelen een gescheiden echtpaar dat opnieuw een band met elkaar opbouwt na het overlijden van hun zoon Roland.
Brothers (vrijdag 20/01, NPO 3)  Amerikaanse remake van het Deense drama Brødre , waarin een dood gewaande soldaat (Tobey Maguire) alsnog terugkeert naar zijn vrouw (Natalie Portman) en zijn broer (Jake Gyllenhaal).
 
Lopende series na het weekend...
The Thief, His Wife and the Canoe (maandag 23/01, NPO 2) John wil weer terugkeren en doet daarom net alsof hij lijdt aan geheugenverlies. Zijn zoons zijn blij om hem weer te zien maar de pers voelt ondertussen nattigheid.
Nood S02 (dinsdag 24/01, NPO 3) Joyce krijgt een wel heel specifieke melding die haar bijna op het verkeerde been zet. Haar onderbuikgevoel geeft haar even het idee dat ze midden in een wel heel erg slechte film is beland.
The Chosen (donderdag 26/01, NPO Start) Eerste langlopende tv-serie over het leven van Jezus van Nazareth (Jonathan Roumie) die als prediker in Galilea een groep volgers opbouwt. Alleen nog online te volgen. Lees de recensie.
 
Nooit meer kijktips missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! Elke vrijdag de nieuwe series en films in je inbox. Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!