Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Overspel komt in januari naar Netflix

  •  
25-11-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
126 keer bekeken
  •  
Overspel
Daarnaast zal op nieuwjaarsdag ook Als de dijken breken aan het VOD-aanbod worden toegevoegd.
De samenwerking tussen Netflix en de NPO duurt voort. Onlangs werden de series De Affaire, Bellicher, La Famiglia, Johan en Vuurzee al aan het aanbod toegevoegd, en het NRC schrijft nu dat op 1 januari ook Overspel en Als de dijken breken (dat eveneens te zien is op Videoland) naar Netflix komen. De titels blijven tevens beschikbaar op NPO Start Plus. Overspel draait om de affaire tussen fotografe Iris Hoegaarde (Sylvia Hoeks, onlangs gecast in de serie See van Steven Knight) en advocaat Willem Steenhouwer (Fedja van Huêt uit Soof ). Als de dijken breken is een dramaserie die zich afspeelt tijdens een watersnoodramp. Op dit moment mag Netflix maximaal vijf NPO-titels aanbieden; wanneer Overspel en Als de dijken breken verschijnen, zullen Johan en Vuurzee verwijderd worden.
Volgens Netflix zal men in 2019 voldoen aan de nieuwe Europese regel die stelt dat dertig procent van de films en series op Netflix afkomstig moeten zijn uit Europa.
Update: Netflix heeft de release van Overspel inmiddels uitgesteld.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!