Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Overspel komt begin maart naar Netflix

  •  
11-02-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
90 keer bekeken
  •  
Overspel
Een van de hoofdrollen in Overspel is voor Sylvia Hoeks, die nu nog op Netflix te zien is in Vuurzee.
Netflix heeft een nieuwe releasedatum vastgelegd voor Overspel. De serie zou begin dit jaar op Netflix verschijnen, maar werd toen uitgesteld. De nieuwe releasedatum is nu, weliswaar nog steeds onder voorbehoud, vastgelegd op 1 maart. Overspel draait om de affaire tussen fotografe Iris Hoegaarde (Sylvia Hoeks, onlangs gecast in de serie See van Peaky Blinders -bedenker Steven Knight) en advocaat Willem Steenhouwer (Fedja van Huêt uit Soof ) en ging destijds in 2011 in première bij de NPO. Naar verluidt mag Netflix maximaal vijf NPO-series aanbieden. Op dit moment hebben ze De Affaire, Bellicher, La Famiglia, Johan en Vuurzee in het VOD-aanbod staan. Johan en Vuurzee zullen aan het eind van deze maand echter plaatsmaken voor Overspel, en ook Als de dijken breken zou dan alsnog aan het aanbod op Netflix toegevoegd gaan worden.
De drie seizoenen van Overspel verschijnen, mits de release niet nogmaals wordt uitgesteld, op 1 maart bij Netflix. De complete tv-reeks bestaat uit 32 afleveringen.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!