Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Outsiders na twee seizoenen ten einde

  •  
17-04-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
423 keer bekeken
  •  
2964858604
Er komt geen derde seizoen van Outsiders. Zender WGN America houdt het na 2 seizoenen voor gezien met de serie.
De stopzetting komt als een grote verassing, omdat Outsiders momenteel de best bekeken serie van WGN is. De finale van het tweede seizoen debuteert op 25 april. Tribune Media, het moederbedrijf van WGN, is vorige maand echter onder nieuw management gekomen en wil nu een andere kant op met de programmering van de zender. Productiebedrijf Sony zal nog wel op zoek gaan naar een nieuw onderkomen voor Outsiders, dat bij ons in Nederland wordt uitgezonden op Fox. De serie draait om de van de normale wereld geïsoleerde familie Farrell. De outlaws leven in het Appalachia-gebergte en zijn verwikkeld in een constante strijd met de dorpelingen beneden. De hoofdrol is voor David Morse, bekend van zijn rollen in televisieseries als Treme, Hack en House.
Op 23 april is de eerste aflevering van het tweede seizoen van Outsiders te zien op Fox. De dramaserie wordt geproduceerd door Peter Tolan (The Job) en Paul Giamatti (Billions).
 
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!