Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Outlander S04 breidt cast verder uit

  •  
23-05-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
78 keer bekeken
  •  
Billy Boyd
Een van de nieuwe personages wordt gespeeld door acteur - en zanger - Billy Boyd (The Lord of the Rings).
Boyd zal in het vierde seizoen van Outlander te zien zijn als Gerald Forbes, een rijke advocaat die Claire en Jamie op zijn pad treft. Boyd is vooral bekend van zijn rol als de hobbit Pippin in The Lord of the Rings en was tevens te horen in de vijfde Child's Play -film. Simona Brown ( The Night Manager ) geeft in de vierde reeks gestalte aan Gayle, die in de jaren zestig bevriend raakt met Brianna, en Tim Downie (Paddington) is gecast als William Tryon, in de 18e eeuw de 'real life' gouverneur van de staat North Carolina. De cast van seizoen vier wordt compleet gemaakt door nieuwkomers Natalie Simpson en Caitlyn O'Ryan. De opnamen van het vierde seizoen van Outlander zijn momenteel in volle gang. De eerste twee seizoenen staan op Netflix en seizoen drie is te zien bij Ziggo.
Er verschenen tot nu toe acht boeken in de Outlander-serie met nog een negende onderweg. De tv-bewerking is inmiddels ook zeker van een vijfde en zesde seizoen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!