Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Outlander S03 en Once Upon a Time S07 naar Netflix

  •  
25-08-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Once Upon A Time
De recente seizoenen van beide series zijn momenteel nog enkel beschikbaar bij Ziggo en/of Videoland.
In Nederland zijn op Netflix momenteel de eerste twee seizoenen van Outlander en de eerste zes seizoenen van Once Upon a Time beschikbaar. Voor Outlander S03 en Once Upon A Time S07 kunnen Nederlandse fans op dit moment nog enkel terecht bij Ziggo (allebei) en Videoland (Once Upon a Time). Netflix heeft zijn in september te verschijnen titels nog niet officieel aangekondigd, maar de fansite Netflix-Nederland.nl ontdekte al dat beide seizoenen op 1 september dan eindelijk ook in het Netflix-aanbod worden opgenomen. Outlander is een adaptatie van de boeken van Diana Gabaldon en draait om de 'tijdreis romance' tussen de verpleegster Claire en de Schotse strijder Jamie. Once Upon a Time speelt zich af in een vervloekt stadje vol sprookjesfiguren in de staat Maine, hoewel het zevende seizoen de actie verplaatst naar Seattle en draait om de inmiddels volwassen zoon van Emma Swan.
Het zevende seizoen van Once Upon a Time is ook het laatste seizoen van de serie. Outlander krijgt sowieso nog een vierde ( bekijk de teaser ), vijfde en zesde seizoen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!