Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Outlander: nieuwe trailer voor seizoen vier

  •  
21-10-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Outlander S04
Het vierde seizoen van het romantische tijdreisdrama gaat in Nederland over twee weken van start bij Ziggo.
In Outlander is te zien hoe verpleegster Claire (Caitriona Balfe) vanuit 1945 tijdreist naar het Schotland van 1743, waar ze een romance beleeft met de Schotse strijder Jamie Fraser (Sam Heughan). Het vierde seizoen speelt zich af in 1766. Claire en Jamie proberen een nieuw thuis te creëren in het koloniale Amerika, terwijl hun dochter Brianna in de 20e eeuw nieuwe informatie over de levensloop van haar ouders ontdekt, waarna ook zij een tijdreis lijkt te willen maken. Outlander is een adaptatie van de romans van Diana Gabaldon en na de vierde reeks volgen sowieso nog een vijfde en een zesde seizoen. Deze week doken er eveneens geruchten op over een mogelijke spin-off met de door David Berry gespeelde John Grey, aangezien Gabaldon eerder al een reeks boeken schreef over dit in het derde seizoen geïntroduceerde personage.
Vanaf 5 november wordt er hier in Nederland elke maandag een nieuwe aflevering (dertien stuks) van seizoen vier aan het Ziggo Movies & Series-pakket toegevoegd.
https://www.youtube.com/watch?v=qKWdJaLplBE https://www.youtube.com/watch?v=i3OnMWbjHFo&t=17s
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!