Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Outlander: eerste blik op vierde seizoen

  •  
31-07-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Outlander
De eerste twee seizoenen staan nu op Netflix, maar voor het derde seizoen kun je nog enkel terecht bij Ziggo.
In Outlander is te zien hoe verpleegster Claire (Caitriona Balfe) vanuit 1945 tijdreist naar het Schotland van 1743, waar ze een romance beleeft met de Schotse strijder Jamie Fraser (Sam Heughan). Aan het einde van het derde seizoen zagen we hoe spoilers Jamie en Claire aanspoelden in wat nu de staat Georgia is, waar ze straks een heleboel nieuwe personages gaan ontmoeten. Het vierde seizoen van Outlander is gebaseerd op Drums of Autumn, het vierde deel uit de Outlander-reeks van Diana Gabaldon. Tot nu toe schreef ze acht Outlander-boeken met ook nog een negende onderweg, dus de verfilming kan nog een tijdje vooruit. Zender Starz, dat de serie uitzendt in Amerika, wil sowieso erg graag verder met de serie en heeft daarom ook al een vijfde en een zesde seizoen besteld. Het vierde seizoen gaat in november van start op de Amerikaanse televisie.
Het is niet bekend wanneer het vierde seizoen naar Nederland komt. De eerste twee seizoenen staan in Nederland op Netflix en seizoen drie is terug te kijken bij Ziggo.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!