Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Our Cartoon President heeft eerste trailer

  •  
10-01-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Cartoon President
Stephen Colbert produceerde een animatieserie over Donald Trump voor zender Showtime.
Colbert begon ooit als verslaggever bij The Daily Show, maar presenteert inmiddels een eigen latenightshow op CBS. Daarin komt de Amerikaanse president uiteraard dagelijks aan bod. Zo was eerder deze week bijvoorbeeld Fire and Fury-auteur Michael Wolff nog te gast. Donald Trump was in The Late Show with Stephen Colbert al verschillende keren te zien als tekenfilmfiguur en Colbert besloot vervolgens om het segment uit te bouwen tot een volwaardige animatieserie, die uiteindelijk werd opgepikt door zender Showtime. Colbert stelde R.J. Fried aan als showrunner. Fried schreef eerder voor de latenightshow van David Letterman (die deze vrijdag een comeback maakt op Netflix) en werkte ook met Robert Smigel aan de Hulu-verkiezingsspecials van Triumph The Insult Comic Dog. Showtime bestelde tien afleveringen van Our Cartoon President en de serie gaat op 11 februari in première.
Our Cartoon President is niet de eerste tv-serie die het presidentschap van Donald Trump op de hak neemt. Comedy Central deed het eerder met The President Show.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!