Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Orlando Bloom tekent voor Carnival Row

  •  
28-08-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Orlando Bloom, Carnival Row
Orlando Bloom zal de hoofdrol gaan spelen in Amazons nieuwe fantasyserie Carnival Row.
De acteur is natuurlijk geen onbekende van het genre, aangezien hij eerder te zien was in franchises als The Lord of the Rings en Pirates of the Caribbean. Ook speelde hij rollen in historische epossen als Troy en Kingdom of Heaven. Carnival Row wordt omschreven als een fantasy-noir die zich afspeelt in een neo-Victoriaanse stad. Verschillende mythische wezen vluchten weg van hun door oorlog getroffen land en zoeken onderdak in deze stad, waar de spanningen vervolgens hoog oplopen. Wanneer de moord op een jong elfje de toch al onstabiele vrede in gevaar brengt, mag het personage van Bloom de zaak onderzoeken. De acteur neemt niet alleen de hoofdrol op zich, maar zal ook aantreden als producent.
Amazon Prime bestelt direct acht afleveringen van de serie. De streamingdienst liet weten dat ze wat vaker af gaan stappen van hun pilot-model (ook Carnival Row zou eigenlijk eerst alleen nog maar een proefaflvering krijgen) en meer series gewoon direct op zullen pikken.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!