Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Orange is the New Black S05 heeft trailer

  •  
09-05-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
BNNVARA fallback image
De gevangenen komen gezamenlijk in opstand in de nieuwe trailer voor het vijfde seizoen van Orange is the New Black.
Het vierde seizoen eindigde met een cliffhanger, maar een tijdje terug gaf Netflix alvast de eerste scène van de vijfde reeks vrij. Het nieuwe seizoen van de Netflix-serie speelt zich af over een tijdspanne van slechts drie dagen en laat zien hoe de gevangenen van Lichtfield reageren op een verschrikkelijke tragedie. De dertien nieuwe afleveringen van Orange is the New Black zijn vanaf 9 juni te zien op Netflix. De eerste tien werden onlangs al door een hacker gelekt. Ook na het vijfde seizoen komt er voorlopig nog geen einde aan de gevangenisserie, want een zesde en een zevende seizoen zijn al aangekondigd. Jenji Kohan, de bedenker van de serie, zal daarbij aanblijven als showrunner.
Lees onze recensie van het vierde seizoen en ons interview met Uzo Aduba , die twee Emmy’s won voor haar acteerwerk in de serie. En beluister daarnaast de soundtrack van de serie.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!