Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Orange is the New Black krijgt mogelijk vervolg

  •  
10-11-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
54 keer bekeken
  •  
Orange is the New Black S06
De eerste gesprekken tussen bedenker Jenji Kohan en studio Lionsgate zouden al hebben plaatsgevonden.
Vorige maand maakte Netflix bekend na het zevende seizoen te gaan stoppen met Orange is the New Black, maar de show komt later wellicht terug in een andere vorm. Lionsgate, dat Orange is the New Black voor Netflix produceert, overweegt namelijk een vervolg op de serie. Volgens The Hollywood Reporter zijn er al vroege gesprekken geweest met Jenji Kohan, de bedenker van Orange is the New Black, hoewel er op dit moment nog geen concrete plannen bestaan. Of er nog castleden uit de originele serie terug zouden keren is ook niet bekend. Tara Herrmann, een van de producenten van Orange is the New Black, liet na de finale van het zesde seizoen weten dat er in de schrijverskamer van de serie al enkele ideeën voor een eventuele spin-off zijn besproken.
Het zevende en laatste seizoen van Orange Is the New Black verschijnt in 2019 op Netflix. Op Netflix kun je tevens kijken naar het door Jenji Kohan bedachte Weeds.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!