Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Oogappels: tweede seizoen aangekondigd

  •  
13-03-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
60 keer bekeken
  •  
Oogappels
De opnamen starten in het najaar, waarna de nieuwe reeks volgend jaar maart op televisie moet debuteren.
BNNVARA maakte bekend dat Oogappels wordt verlengd met een tweede seizoen. De nieuwe afleveringen worden wederom geschreven door Lex Passchier en Frank Houtappels (Gooische Vrouwen). Will Koopman zal opnieuw regisseren. Daarnaast zullen ook acteurs Bracha van Doesburgh, Malou Gorter, Eva van der Gucht, Ramsey Nasr, Jeroen Spitzenberger, Mike Libanon en Maryam Hassouni terugkeren voor de tweede reeks. Oogappels volgt vier doorsnee gezinnen met kinderen in de puberteit. De kinderen gaan allemaal naar dezelfde school, maar worden op hele verschillende manieren opgevoed. Wel leggen alle ouders de lat voor zichzelf en hun 'oogappels' heel hoog. Het eerste seizoen van Oogappels wordt erg goed bekeken, met gemiddeld ongeveer een miljoen kijkers per aflevering.
Het eerste seizoen van Oogappels is elke donderdag te zien bij BNNVARA op NPO 1. Morgen wordt de achtste aflevering uitgezonden, die al te zien is op NPO Start Plus.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!