Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Oogappels: trailer voor vijfde seizoen van familiedrama onthuld

  •  
22-08-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
2201 keer bekeken
  •  
Oogappels

© Mark de Blok / BNNVARA

Het vijfde seizoen van de serie staat in het teken van nieuwe levensfases: ouders zwaaien hun kinderen uit, stellen gaan uit elkaar en carrières lopen niet zoals gepland.

Vandaag werd de trailer voor het vijfde seizoen van Oogappels onthuld. De nieuwe reeks is vanaf woensdag 13 september wekelijks te zien op NPO 1 en NPO Start, terwijl de tien afleveringen dan ook allemaal op NPO Plus verschijnen. In de eerste aflevering maakt Chris zich op voor zijn vertrek. Hansje voert geen klap uit op school en tussen haar en Merel botert het totaal niet. Mees heeft eindelijk een eigen plek gevonden en gaat het huis uit. Pip en Jeroen blijken toch erg verschillend en Danny kan in Amsterdam zijn draai niet vinden. Max, Dina en Tim krijgen een flinke dreun te verwerken en Erik moet onder ogen zien dat zijn vader hard achteruitgaat. In het seizoen zijn ook nieuwe acteurs te zien, zoals Idriss Nabil, Minne Koole, Janni Goslinga en Ali Ben Horsting.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!