Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Only Murders in the Building: trailer en datum voor derde seizoen

  •  
27-07-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
972 keer bekeken
  •  
only_murders_in_the_building_still_61

© Hulu

De grote gastrol in het nieuwe seizoen is voor Meryl Streep, die eerder met Steve Martin te zien was in de romantische komediefilm It's Complicated.

Het derde seizoen van het voor meerdere Emmy’s genomineerde Only Murders in the Building gaat in Nederland in augustus van start op Disney+. De komedie draait om drie mensen (gespeeld door Steve Martin, Martin Short en Selena Gomez) met een gedeelde interesse in true-crime-podcasts die allemaal in hetzelfde appartementencomplex wonen. In het derde seizoen onderzoekt het trio een moord achter de schermen bij een door Oliver (Short) geregisseerde Broadway-show. De grote gastrol dit seizoen is voor Oscarwinnares Meryl Streep (eerder ooit met Steve Martin te zien in de romkom It’s Complicated) die gestalte geeft aan toneelactrice Loretta Durkin. Verder zijn Paul Rudd (Friends), Jesse Williams (Grey’s Anatomy), Jane Lynch (Glee) en Tina Fey (30 Rock) te zien, terwijl ook Matthew Broderick (Painkiller) even opduikt in de trailer.

Only Murders in the Building is vanaf 8 augustus te zien op Disney+

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!