Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

One Day at a Time S02 heeft premièredatum

  •  
09-12-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1163584812
Het tweede seizoen van One Day at a Time is vanaf 26 januari te streamen op Netflix.
De serie is een moderne variant op de gelijknamige sitcom uit de jaren 70. In deze versie volgen we drie generaties van een Cubaans-Amerikaanse familie, die allemaal in hetzelfde huis wonen. Penelope (Justina Machado) probeert als alleenstaande vrouw te zorgen voor haar zoon Alex (Marcel Ruiz) en haar dochter Elena (Isabella Gomez) en krijgt daarbij hulp van haar Cubaanse moeder Lydia (Rita Moreno). De inmiddels alweer 95-jarige sitcom-producent Norman Lear (The Jeffersons, All in the Family) is achter de schermen ook bij de nieuwe incarnatie betrokken. De onthulling van de premièredatum werd op een bijzondere manier gevierd, want in de teaser recreëert de huidige cast de opening van de oude versie van One Day at a Time, die van 1975 tot 1984 op televisie te zien was.
Het tweede seizoen van One Day at the Time bestaat uit dertien afleveringen. Hieronder kun je de klassieke opening en de nieuwe hommage aan de klassieke opening bekijken.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!