Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

One Day at a Time S03 heeft trailer

  •  
10-01-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
One Day At a Time S02 Poster
Over een kleine maand komt de Latijns-Amerikaanse sitcom terug naar Netflix met nieuwe afleveringen.
One Day at a Time draait om de familie Alvarez: Penelope (Justina Machado) probeert als alleenstaande moeder te zorgen voor zoon Alex (Marcel Ruiz) en dochter Elena (Isabella Gomez) en krijgt daarbij hulp van haar Cubaanse moeder Lydia (Rita Moreno). Stephen Tobolowsky en Todd Grinnell zijn ook weer te zien in het nieuwe seizoen en verder kunnen we gastrolletjes van zangeres Gloria Estefan en Gloria Calderon Kellett, één van de showrunners van de serie, verwachten. Estefan speelt Mirtha, het jonge zusje van oma Lydia, en Calderon Kellett is te zien als Nicole, een potentiële liefde voor Victor (James Martinez). One Day at a Time is een moderne variant op de gelijknamige sitcom uit de jaren zeventig, en wordt opnieuw geproduceerd door tv-veteraan Norman Lear.
One Day at a Time S03 verschijnt 8 februari op Netflix. Bekijk hier de trailer voor de nieuwe reeks, die afsluit met een parodie op de opening van Raiders of the Lost Ark.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!