Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

On My Block zeker van een derde seizoen

  •  
30-04-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
On My Block S02
Het komische tienerdrama van de maker van Awkward komt volgend jaar weer terug met nieuwe afleveringen.
Het eerste seizoen van On My Block was volgens Netflix het seizoen dat het vaakst werd ' gebinged ' en het lijkt erop dat ook het eind vorige maand verschenen tweede seizoen een succes is geworden. Netflix heeft namelijk via de sociale media laten weten dat er een derde seizoen in de maak is, waarvan de productie later dit jaar van start zal gaan in Los Angeles. On My Block is een coming-of-age -serie die zich afspeelt in het door geweld geteisterde South Central, waar vier vrienden zich met veel gevoel voor humor staande proberen te houden. De hoofdrollen zijn voor Diego Tinoco ( Teen Wolf ), Jason Genao ( The Get Down ), Brett Gray en Sierra Capri. On My Block werd bedacht door Lauren Iungerich, die eerder verantwoordelijk was voor het komische tienerdrama Awkward.
De eerste twee seizoenen van On My Block zijn te zien op Netflix. Lees daarnaast de recensie van de première van het tweede seizoen en beluister ook de soundtrack.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!